Sergeju Trifunoviću pozlilo na sceni, pa se poslije drame javio svojim fanovima: ”Živ sam, zdrav i nenormalan”

Odjeknula je vijest u svim medijima i mnogi njegovi fanovi su bili veoma zabrinuti kada je objavljeno da je popularni glumac na nosilima iznesen sa scene u pozorištu u Novome sadu i da je noć prove u bolnici, gdje su mu pokušali ustanoviti šta je uzrok njegovom problemu.

Dan poslije se oglasio i popularni glumac  preko društvenih mreža, da bi donekle umirio svoje fanove.

Glumac je otkrio da je imao određene zdravstvene probleme kojima su uzrok najvjerovatnije virus i veliki umor i iscrpljenost. Poručio je svima da je sada sve u redu i da se veoma brzo vraća na scenu.

Obratio se svim svojim fanovima ovim riječima:

“Ljudi, sve je u redu. Samo mali zamor materijala: em vučem neku virozu danima, em ne stajem. Živ, zdrav, nenormalan. Publici u Novom Sadu se izvinjavam, eto nas za tri dana, da uživamo kako treba”.

Mali podsjetnik za sve vas. Sergeju Trifunoviću je pozlilo prije samog početka predstave koju je trebao igrati u Novom Sadu. radi se o predstavi ”Voz”, a trebala se odigrati u Pozorištu mladih.

Sve je počelo kako treba. Sergej Trifunović i Voja Brajović su bili spremni za predstavu, a onda nakon samo pet minuta predstave obojica odlaze sa scene i nisu se vraćali neko vrijeme. Poslije izvjesnog vremena na scenu je opet došao Sergej Trifunović i obratio se publici objasnivši da je pokušao da igra, ali da se nikako ne osjeća dobro i tada je zamolio publiku za razumijevanje i prekinuo predstavu .

Ubrzo je u pozorište došla i ekipa iz Hitne pomoći, pa su ubrzo prevezli Trifunovića do bolnice gdje mu je pružena adekvatna pomoć,

Comments are closed.