Selma Bajrami ponovo krenula da svojim izazovnim fotografijama ruši društvene mreže: Na bazenu niko nije jednostavno mogao da skine pogled sa nje i opet je pokazala da je još uvijek prava bomba (FOTO)

Kada su žene na estradi u pitanju, posebno ove koje pripadaju srednjoj i mlađoj generaciji pjevačica, mnoge od njih dosta toga ulažu na svoj izgled i na njegovu atraktivnost, tako da im pjevanje u samoj karijeri i nije baš neki prioritet.

Mnoge od njih grade svoje karijere na nekim veoma atraktivnim i izazovnim izgledima, i pjevačko umijeće im baš i nije u prvom planu, mada ima onih koje itekako znaju i da pjevaju a uz to i izgledaju fenomenalno.

Poslije dužeg vremena na estradnoj sceni se aktivirala i poznata pjevačica Selma Bajrami poslije duže pauze koju je napravila iz nekih poslovnih, ali i privatnih razloga

Tako Selma ovih dana i posljednjih mjeseci svako malo obraduje svoje fanove sa nekom svojom atraktivnom i izazovnom fotografijom, pored toga što ih svakodnevno oduševljava sa svojom pjesmom.

Svi koji prate Selmin rad znaju da je ona jednostavno živa vatra kada se nalazi na sceni i dok pjeva, a da kada igra uz pjesmu da tada igra svaki dio njenoga tijela, a sa odjevnim kombinacijama koje forsira to sve u paketu jednostavno zamuti mozak svakom muškarcu u njenoj blizini.

Pošto je zadnjih mjeseci imala zaista mnogo obaveza, Selma se odlučila na kratki predah koji je provela na bazenu, a ujedno je na društvenim mrežama podijelila neke svoje zaista izazovne fotografije sa kojima je obradovala veliki broj svojih fanova. Mnogi oko bazena nisu mogli skinuti pogled sa nje, dok su je druge žene gledale opasno ispod ok.

Selma je i na ovaj način pokazala da je još uvijek jedna od najatraktivnijih pjevačica na estradi, bez obzira što je majka petogodišnjeg dječaka.

 

 

Comments are closed.