Seka ponovo išla na korekciju lica, a fanovi ostali u nevjerici: Kada su vidjeli šta je uradila sa sebe, ostali su bez riječi (FOTO)

Kao što je običnim ljudima pranje zuba i mazanje lica kremom prije spavanja, tako je mnogim estradnim zvijezdama plastična hirurgija i razne korekcije na licu i tijelu nešto sasvim normalno, kao pranje zuba.

Ne vjerujemo više da postoji ijedna zvijezda estrade, bilo ženska ili muška, a da nije uradila barem neku korekciju na sebi, bilo da se radi o korekcijama lica ili tijela, ili neke druge korekcije.

Oglasi - Advertisement

To je jednostavno postalo toliko normalno, da to više ne izaziva nikakvo čuđenja, i malo toga više bilo koga iznenađuje.

Seka Aleksić, kao što je to većini poznato, spada u red najatraktivnijih pjevačica na estradi. I ona je poznata kao neko ko je do sada bio sklon plastičnim korekcijama, ali je i ovih dana odlučila da je vrijeme da opet malo osvježi svoj izgled.

Pa je tako odlučila i da to svoje iskustvo, donekle, podijeli i sa svojim fanovima koji je prate preko Instagrama.

Na fotografiji Seka izgleda potpuno prirodno i zadovoljno dok joj u lice ubrizgavaju vitamine i minerale koji doprinose boljem izgledu kože. Mnogi su sigurno odmah pomislili da se radi o botoksu, ali je pjevačica objasnila da je u pitanju mezoterapija što je, vjerojatno neka druga vrsta terapije, koja se razlikuje od terapije botoksom.

Osim što je velika regionalna pjevačka zvijezda, Seka spada u red onih poznatih ličnosti koje su poznate po tome da gaje prave porodične vrijednosti, pa tako kao majka uživa u svakom momentu sa svojim sinom Jakovom, a dosta često obraduje svoje fanove sa ponekom porodičnom fotografijom.

 

 

 

 

Comments are closed.