Seka Aleksić opet iznenadila sa svojim objavama na društvenim mrežama i svojim fanovima pokazala na koga joj u stvari sin liči: Geni su čudo (VIDEO/FOTO)

Kada se piše o estradi, onda medije interesuje baš sve kada su ljudi sa estrade u pitanju, a ni javnost više nije toliko izbirljiva, pa i ona želi da zna baš sve , posebno kada su pojedine zvijezde estrade u pitanju.

Javnost je uvijek najviše zanimala privatnost pojedinih zvijezda, tj. da li su u vezi, ako su u braku kako to funkcionira, kao i ako imaju djecu, kako zvijezde estrade funkcioniraju kao roditelji i da li postoji u tome segmentu života neka razlika između njih i običnih ljudi.

View this post on Instagram

🤩💪🏼😇

A post shared by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

Jedna od onih koja je uvijek zanimljiva javnosti je svakako poznata folk pjevačica Seka Aleksić koja je u svojoj karijeri prošla sve i svašta i može se sa sigurnošću reći da je njena karijere bila baš prava estrada, sa puno bura i oluja.

View this post on Instagram

Naše sunceee ☀️ @lanylanadesign

A post shared by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

Međutim, otkako se Seka udala, i postala majka maloga Jakova, može se reći da Seka važi za jednu pravu porodičnu ženu na estradi, koja svaki trenutak koristi da bi bila sa svojom porodicom, posebno sa malim Jakovom, ali sa svojim mužem Veljkom, ali zbog toga nije zapostavila karijeru, već je popularnija nego ikada prije.

Seka mnogo voli da se pokazuje i na društvenim mrežama, pa je ovih dana objavila par fotografija maloga Jakova, ali sebe kada je bila veoma mala, i na taj način je pokušala da uporedi njih dvoje i da ukaže na koga u stvari mali Jakov više sliči, na nju ili na Veljka.

Seka je naime fascinirana jer je mali Jakov kao sasvim mala beba više ličio na oca, a da sada , kako je sve veći i veći, sve više liči na nju kada je bila u njegovim godinama.

Ispod snimke na društvenim mrežama je napisala kako su na fotografijama mali Jaki i mama i kako je nevjerojatno kako djeca s vremenom mijenjaju lik, i kako je nekada bio isti tata, dok danas puno više liči na mamu.

 

 

Comments are closed.