Saznao je da mu žena ima ljubavnika, pa je istom tom ljubavniku poslao pismo sa listom želja: Pismo je osvanulo i na društvenim mrežama, a neki od zahtjeva su mnoge nasmijali do suza (FOTO)

Na društvenim mrežama možemo da pronađemo zaista puno stvari, zanimljivih i manje zanimljivih, a neke od njih nas toliko iznenade da često pomislimo kako je uopšte moguće da se takve neke stvari dešavaju u nečijim životima, jer vi sami ne biste nikada ni pomislili da napravite nešto tako.

Tako se ovih dana društvenim mrežama proširilo jedno pismo prevarenog muža, koji kada je saznao za aferu svoje žene je odlučio da napiše pismo njenom ljubavniku  u kojem je napisao listu želja koje traži da on ispuni za njega, kako bi mu olakšao život.

Lista je mnoge začudila, ali je i mnoge nasmijala do suza, a evo o čemu se radi.

Ovo su zahtjevi koje je muž postavio pred ljubavnika:

Prvo ga je zamolio da ne ostavlja dasku u WC- u podignutu jer žena uvijek krivi njega za to.

Zatim mu je rekao da on možda omogućava njemu da ode na pecanje, ali da to nije razlog da ljubavnik pije njegovo pivo. Po mužu, sasvim je u redu da popije pivo ili dva kada je u posjeti, ali da je i red da koje pivo ostavi i njemu kada se vrati sa pecanja jer ipak on sa ženom mora ostati duže.

Poručio je ljubavniku da ako već popije svo pivo,, da ga dokupi ili makar  neka ostavi novac za popijeno.

Muž je zamolio ljubavnika i da stavi novi WC papir kada stari potroši, jer iz nekoga razloga njegov sin smatra da nema potrebe za brisanjem ako papira nema u WC-u. Još mu je objasnio da je WC papir ispod umivaonika i da ga smije slobodno uzeti.

Poručio je ljubavniku da kada završi onu stvar sa njegovom ženom da se obriše sa nekim stvarima koje se mogu baciti, a ne sa košuljama iz njegove korpe, jer se neke mrlje teško skidaju.

Zamolio je ljubavnika da ne govori njegovoj djeci da im je ujak, jer njegova djeca možda jesu mala, ali nisu maloumna

Tražio je od njega da prestane pojačavati grijanje jer ipak on plaća sve račune i da prestane jesti hranu koju on kupuje, jer mu je pojeo sve kolače koje mu je njegova majka poslala za rođendan, a njegova žena ne zna da pravi kolače.

Kod korištenja fotelje zamolio je ljubavnika da pokuša da svoju težinu prebaci malo i na drugu stranu jer pravi udubljenje koje je njemu neugodno za sjedenje

Na kraju je zahvalio ljubavniku što je njegovu ženu za Valentinovo odveo na ručak jer nije bila bijesna kao inače na taj dan.

Poručio je i ljubavniku da ako ispuni ove njegove zahtjeve, da će mu sam javljati kada ga nema kod kuće tako da više neće morati brinuti i žuriti

Comments are closed.