Saši Popoviću neće biti nimalo drago kada čuje šta je Suzana rekla o njemu i Zvezdama Granda: Sramotno i iznenađujuće

Zvezde Granda su zasigurno najpopularniji talent šou u regiji i svake godine popularnost te emisije raste, a i sama produkcija Granda se stalno trudi da sam sustav takmičenja svake godine napravi što zanimljivijim i napetijim, kako za same takmičare, ali najviše za gledaoce kraj malih ekrana.

Poznato je, ko je gledao Grandove emisije i prije da je i poznata voditeljica i pjevačica Suzana Mančić jedno vrijeme bila dijelom te priče i da je i ona sama nekoliko godina bila voditeljka nekih Grandovih projekata i emisija

Oglasi - Advertisement

Međutim, ovih je dana Suzana novinarima izjavila kako uopšte nema namjeru da se  vraća u tabor Saše Popovića. Izjavila je Suzana da od te ljubavi nema ništa, da ona ima neke druge planove, a onda je i rekla nešto što se baš neće svidjeti gazdi Granda Saši Popoviću.

Suzana je mišljenja da je zlatno doba Granda prošlo i da se to više neće ponoviti i da je sve ovo danas samo blijeda slika Granda iz vremena kada je ona bila u njemu.

Sama Suzana Mančić je prije nego li je i došla do Granda, prije toga postala poznata, još u bivšoj Jugoslaviji kao ”Loto djevojka ” i tako je mediji znaju i dan- danas, nazivati.

Poslije toga je kao voditeljica radila u nekoliko desetine projekata na različitim televizijama , a okušala se i kao pjevačica, pa iza sebe ima i nekoliko snimljenih albuma, koji realno baš i nisu ostavili neki trag u svijetu estrade.

Poznata je i po svojim skandalima sa kućnim, porno, video snimcima koji su isplivali u javnost na opšte Suzanino čuđenje, a jedna je od slavnih Srpkinja koja se slikala za naslovnicu i duplericu Playboya.

 

 

 

Comments are closed.