Saša Popović prišao Ani Bekuti s leđa i pokušao da je obruka u emisiji, međutim ona je pokazala svima, pa i Saši šta može i šta umije: Nemoj Saša, šta to radiš bre? (VIDEO)

0

Grand Produkcija je sigurno jedna od najjačih muzičkih produkcija u regiji, ako ne i najjača, pa u okviru svojih zanimanja ova produkcija pored toga što  predstavlja veliki broj pjevača i objavljuje njihove albume i organizuje koncerte, još i ima nekoliko TV emisija, koje su veoma gledane u regiji.

Pa tako pored već poznatih Zvezda Granda u okviru Grand Produkcije se još i rade emisije Neki novi klinci, Nikad nije kasno i Grand Specijal

Oglasi - Advertisement

U posljednjoj emitovanoj emisiji Grand Specijala jedna od gošći je bila i Ana Bekuta, poznata pjevačica i članica žirija Zvezda Granda.

U jednom trenutku je u emisiji išla anketa u kojoj su obične građane na ulici pitali razna pitanja o Ani pa je tako jedno od pitanja i bilo koliko Ana može da napravi sklekova, i malo ko je od anketiranih vjerovao da Ana uopšte  može da uradi i jedan sklek.

To je donekle povrijedilo Anin ego pa je na karakterističan način  htjela da us studio svima pokaže u kakvoj je fizičkoj formi.

Ani su donijeli strunjaču te je ona usred emisije krenula da radi sklekove na opšte zadovoljstvo publike u studiju ali i ostalih gostiju.

U jednome trenutku joj je s leđa prišao Saša Popović i zakoračio iznad nje i u čučnjevima pratio Anin ritam što je sve  izgledalo poprilično smiješno.

Ana je vidjela da se nešto događa pa je podviknula na Sašu da je ostavi na miru i da ne radi to što radi, da bi Saša kratko odgovorio da samo pokušava da joj pomogne.

Nakon 25 odrađenih sklekova, Saša je pružio Ani ruku, pomogao joj da ustane i poljubio je usred emisije.

 

Leave A Reply