Saša Popović ima najluksuzniju vilu u cijelom Beogradu: Zavirite i sami i provjerite u kakvom luksuzu živi direktor Grand Produkcije (VIDEO)

Saša Popović važi za jednog od najmoćnijih ljudi na srpskoj estradi, ali i šire , a pored toga što je izvrstan biznismen, perfektan je muzičar, voditelj, producent i još mnogo toga, a najpoznatiji je da je gazda Grand Produkcije koja faktički vedri i oblači na ovim prostorima kada je folk i narodna muzika u pitanju.

Saša Popović je četrdesetak godina na estradnoj sceni i za to vrijeme je napravio niz uspjeha a poseban period je kada je kao član benda Slatki Greh i sa Lepom Brenom pokorio cijelu bivšu Jugoslaviju i dobar dio svijeta.

Saša je definitivno osoba koja je mnogim pjevačima pomogla da izgrade svoje velike karijere, ali je i sam u tim poslovima dosta zaradio, a Zvezde Granda čiji je on producent i voditelj su trenutno najpopularnija muzička emisija u regiji.

Mnogi mladi i sada poznati pjevači su započeli svoje karijere baš u ovoj emisiji, a dosta njih je i ostalo pod vodstvom Saše Popovića i vezani su ugovorima za Grand produkciju.

Zbog svoga velikoga rada i truda sve ove godine , Saša je mnogo i zaradio pa je stoga uspio sebi i svojoj porodici da priušti vilu u Beogradu koja spada u jednu od najluksuznijih u glavnom gradu Srbije.

Vidljivo je da su je Popovići uredili po svome ukusu, ali daje Suzana na kraju imala zadnju riječ u svemu, a mnogima je za oko zapeo bijeli klavir na kojem Saša uvijek nešto stvara i pravi neke nove hitove.

Pogledajte i sami na ovome videu kako izgleda vila u kojoj žive Saša i Suzana Popović sa svojom djecom:

Comments are closed.