Saša Kovačević iznevjeren do kraja: Njegova bivša čeka bebu sa poznatim pjevačem i njegovim bivšim, velikim prijateljem (FOTO)

Da u ljubavi u ratu nema pravila, to smo i mi svi dosta puta bili svjedocima, kao i da smo mogli uvidjeti na šta su sve ljudi spremni da bi osvojili nečije srce i na kakve su sve rizike i gubitke spremni sve zarad ljubavi.

Veliki je broj slučajeva u svijetu kada su pucala prijateljstva pa čak i rodbinske veze zbog ljudi, pa je tako nemali broj priča da su se dva prijatelja ili dvije prijateljice zavadile oko istog čovjeka ili žene, ili da su se braća posvađala, zbog iste žene, a nije to strano ni pojedinim sestrama.

Takvo nešto je posebno moguće među poznatima, posebno među ljudima sa estrade, jer se svi oni kreću u istim krugovima, pa samim time i dosta njih poznaju iste ljude, pa nije nemoguće da se i zaljube u iste ljude, muškarce ili žene.

Pa je tako Jovana Jocić, koja je inače nekada bila u vezi sa popularnim pjevačem Sašom Kovačevićem, nedavno uplovila u romantičnu vezu sa Sašinim kolegom Vladanom Savićem, inače pjevačem Magla benda, ali i nekada veoma dobrim Sašinim prijateljem.

Jovana je ovih dana Saši dodala još malo soli na ranu, pa je tako i objavila preko društvenih mreža da je u drugome stanju. Jovana je na Instagramu objavila svoju fotografiju sa Vladanom, a ispod fotografije je napisala status koji je automatski izazvao veliki broj reakcija i komentara.

”Nas troje spremni”, napisala je Jovana ispod svoje fotografije, da bi odmah po objavljivanju dobila mnoge čestitke na budućoj prinovi.

Ne znamo samo koja će biti reakcija Saše Kovačevića na sve ovo što se izdešavalo.

 

 

Comments are closed.