Sandra je prava ljepotica, a majku joj do sada niste vidjeli: Evo kako izgleda prva Ninina žena (VIDEO/FOTO)

Poznato je da pojedini pjevači vole da skrivaju od javnosti i od medija sve što ima veze sa njihovom porodicom, kao i sa njihovim najmilijim, i to je ponekad i sasvim razumljivo, s obzirom da mediji mogu biti baš naporni kada žele da saznaju određene stvari.

Oglasi - Advertisement

Ali postoji i ona grupa estradnjaka koji se vole na sva zvona pohvaliti sa svojim nasljednicima, pa su tako društvene mreže prepune fotografija estradnih zvijezda sa njihovom djecom.

Amir Nino Rešić je svojevremeno bio jedan od najpopularnijih folk pjevača na ovim prostorima. Njegove se pjesme i danas pjevaju na raznim veseljima. Poznato je da je Nino bio tri puta u braku i da je iz tih brakova dobio tri kćerke. Jedna od njegovih kćerki je krenula tatinim stopama, tj. počela je da se bavi pjevanjem.

Oni koji prate Zvezde Granda već su je imali prilike upoznati jer je bila jedna od takmičarki u jednoj od prošlih sezona. Njeno ime je Sandra Rešić i svi koji gledaju ovaj šou sigurno znaju ko je ona jer je njen nastup raznježio mnoge, a posebno neke članove žirija, kada su saznali da je ona Ninina kćerka.

Ovdje za vas imamo i video snimak tog njenoga nastupa, koji pokazuje svu njenu talentovanost, kao i ljepotu

 

.Možda niste imali prilike vidjeti kako izgleda Sandrina majka, prva Ninina žena. Njeno ime je Slavica, a razveli su se dok je Sandra još bila mala.
Poslije nje je Nino imao još dva braka.

Sandra je veoma aktivna na društvenim mrežama, kao i većina poznatih ili zvijezda u usponu. Tamo često kači svoje slike, a nedavno je okačila sliku sa svojom majkom. Njena majka je zaista lijepa, pogledajte kako izgleda:

.

Comments are closed.