Samo pola godine nakon razvoda Kija planira drugo vjenčanje: Kija opisala svoga idealnog muškarca, a biznismen na kojeg se nameračila je poznat svima (FOTO)

0

Pobjednica prve sezone rijalitija Zadruga Kristina Kija Kockar se ovih dana nalazi na Kopaoniku gdje se opušta od mnogih obaveza koje je imala i koje joj slijede, ali ujedno koristi i ovo vrijeme da bi razmišljala o svome idealnom muškarcu sa kojim će, kako se nada da po drugi puta stane pred oltar.

Kija je nedavno an sebe stavila vjenčanicu, i od tada ne prestaju priče o njenome novom braku kojemu se i sama nada u bližoj budućnosti.

Oglasi - Advertisement

U jednoj TV emisiji je Kia upravo govorila na tu temu pa je priznala da bi stvarno voljela da veoma brzo stane na ludi kamen i da bi voljela da bude nečija žena jer je sve to za nju zaista lijepo.

Zatim je i otkrila kako bi trebalo da izgleda njeno drugo vjenčanje jer njeno prvo  koje  je imala sa Slobom Radanovićem se raspalo prije godine dana nakon afere koja se desila u rijalitiju. Razvod joj je teško pao, ali je utjehu našla u svome novome pozivu jer je krenula sa pjevačkom karijerom koja joj za sada ide veoma dobro.

Novo vjenčanje Kija zamišlja na način da bude veoma intimno, da tu budu samo kumovi, ona i njen dragi jer nikada nije bila neki fan velikih vjenčanja, već joj treba intimnost i ouno ljubavi. Destinacija može da bude neka egzotična, a može da bude i samo večera nakon vjenčanja.

Mnoge je zanimalo i njen odnos sa Slobodanom, bivšim mužem, sa kojim se viđa, a to znaju svi radi poslovnih obaveza. Međutim Kija je rekla da nije u kontaktu sa Slobodanom, jer jednostavno nema više šta da priča sa njim

Zatim je sve u studiju iznenadila sa izjavom da mašta o Andreju Maljičenku, jer tako nekako izgleda njen idealni muškarac, kao Balkanac, ali romantičan, lojalan , kulturan i da zna da voli. Po njoj bi to svakako bio Maljičenko, ali na žalost po Kiju on je oženjen.

Smo da vas podsjetimo da je Andrej Maljičenko ruski milijarder kojeg mnogi zanju kao ”srpskog zeta” a oženjen je Sandrom Maljičenkom od 2005. godine.

Leave A Reply