Samo jedan mali detalj na Breninom koncertu je otkrio čitavu istinu o Živojinovićima: A kada se Aleksandra pojavila u ovoj odjevnoj kombinaciji, sve je bilo jasno (FOTO)

Pjevačicu Aleksandru Prijović, a sada Živojinović su svi očekivali na koncertu Lepe Brene u beogradskoj Štark areni koji se desio u suboti i ona nije iznevjerila sve one koji su je očekivali. Pojavila se, i to u modnoj kombinaciji koja je zaintrigirala mnoge njene fanove, ali i one koji to nisu.

Buduća mama i supruga Filipa Živojinovića se na Breninom koncertu pojavila u crnoj haljini sa podignutim strukom, a cijela haljina je na sebi imala veoma zanimljive detalje od tila i čipke, a na sebi je imala i veoma raskošan i skupocjen nakit.

Aleksandra je naprosto blistala, a s obzirom da je u drugome stanju to nije bilo uopšte čudno. Bilo je primjetljivo da je upravo ona bila i najveća Brenina podrška na koncertu, koja je dva dana za redom nastupila u beogradskoj areni koja je oba puta bila prepuna tako da više ni igla nije mogla stati u nju.

U jednome trenutku Aleksandra se pridružila Breni na sceni zajedno sa ostatkom klana Živojinović, jer to je donekle i tradicija Breninih koncerata u Beogradu, kada u jednom trenutku sa njom na sceni budu i njeni najmiliji, koji sa Brenom otpjevaju i jednu njenu pjesmu.

Bilo je vidljivo na Aleksandri da su ti momenti za nju veoma emotivni, a upravo je ta scena i pokazala koliko su svi Živojinovići međusobno povezani i koliko podržavaju jedni druge.

A Brena je bila ona stara Brena koja je pomela sve na bini i još jednom pokazala da je najveća zvijezda folk muzike ovih prostora ikada i da zadugo niko neće moći da je skine sa trona.

Koncert je bio nabijen emocijama pa je tako Brena pri pjevanju svoje pjesme”Zar je važno dal’ se pjeva ili peva” čak i zaplakala pred publikom.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.