Sakići biju veliku bitku oko Sinanove imovine: Jedni hoće novac, drugi nekretnine, ali oko ovoga se nikako ne mogu dogovoriti (FOTO)

Svima je poznato da je poznati pjevač Sinan Sakić preminuo ovoga ljeta, a odmah poslije njegove sahrane se povela i rasprava oko podjele njegove imovine, a kako mnogi mediji saznaju, odskora je sva pjevačeva imovina blokirana, a to je i potvrdio Sinanov sin Rašid koji je novinarima rekao da je sva imovina njegovoga oca trenutno blokirana i da niko ne može da raspolaže sa njom.

Oglasi - Advertisement

Imovinom koja nikako nije mala, Sinanova porodica ne može da raspolaže sve dok se ne završi imovinski postupak, a oko svega toga se vodi veoma žestoka borba, bez pardona, jer Sinanova supruga Sabina i njena djeca, kao i Sinanovi sinovi iz prvoga braka nikako ne mogu da nađu zajednički jezik, pa će ovaj ostavinski postupak očigledno potrajati.

Kako je izvor blizak porodici prenio nekim medijima u Srbiji, Sinanova supruga Sabina do daljnjeg ne može ništa da prodaje, dok ostavinski postupak traje, a želje pojedinih članova porodice su takve da na primjer Sinanov sin Rašid želi da mu pripadne veći stan u Loznici, dok Sabina predlaže da Rašid dobije manji stan, i da ga ona isplati sa još određenom količinom novca, što Rašid nije želio da prihvati.

Inače Rašid je već nekoliko puta u medijima isticao kako nije zadovoljan kako se njegova maćeha ponašala u vrijeme bolesti njegovoga oca, a isticao je i kako je uvijek imao loš odnos sa njom i da ga je kao dječaka uvijek tukla. Njemu je razumljivo da ona želi da obezbijedi svoju djecu, ali ipak i on kao stariji sin ima neka prava i svakako će uraditi sve i da ih ostvari.

Procjenjuje se da je ovo sva Sinanova imovina koja treba da se raspodijeli između Sabine i Sinanove djece, a radi se o velikom broju nekretnina, a to su tri stana u Beogradu, Kuća u Loznici, dva stana u Loznici, kuća u Tuzli, stan u Sarajevu, stan u Beču, stan u Diseldorfu, nekoliko automobila, i određena količina novca.

 

 

 

Comments are closed.