Sada ga gledamo u Zvezdama Granda kao člana žirija , a sa svojom suprugom nema niti jednu zajedničku fotografiju: Niko nije ni znao da ona izgleda ovako (FOTO)

Već je svima onima koji vole pratiti Zvezde Granda poznato i jasno da je Đorđe David novi član žirija ove emisije, koji je na toj poziciji zamijenio Acu Lukasa.

Ovih dana je Đorđe u razgovoru sa novinarima progovorio o tome kako se osjeća kao novi član žirija ove veoma popularne emisije u cijeloj regiji.

Pa je tako Đorđe priznao da on obično ima tremu od uklapanja u nešto novo, pa je tako bilo i ovoga puta, a posebno jer je došao u emisiju gdje većina takmičara izvodi onu vrstu muzike koja nije njegova krvna grupa. Pristao je da zamjeni Acu Lukasa nakon razgovora sa Sašom Popovićem i vjeruje da će dobro surađivati sa ostalim članovima žirija jer u principu nije osoba koja voli svađe i konflikte.

Ono što je veoma interesantno a tiče se Đorđa Davida je da se on veoma rijetko u javnosti pojavljuje sa svojom nevjenčanom suprugom Anom Mirčetić, a kako je i on sam rekao, to je njena želja da bude tako i on to poštuje.

Ipak nije odolio, da nedavno objavi jednu svoju porodičnu fotografiju na društvenim mrežama, na kojoj su on u društvu svoje supruge i kćerkice Staše kada je ona po prvi puta posjetila kino.

Staša danas ima 4 godine, a pjevač je imao 50 godina kada je dobio svoju nasljednicu.

Za to iskustvo kada je u tim godinama dobio dijete David kaže da se osjećao skroz izgubljen u početku, i da prvih godinu dana bukvalno ništa nije znao, niti se usuđivao da bilo šta oko bebe radi. Sreća je, kako kaže David, da je Ana veoma inteligentna žena, puna razumijevanja i strpljenja. U jednome trenutku je čak mislio i da ga Bog kažnjava sa tim djetetom u tim godinama, kao i dijete  a njim kao ocem, ali ga je sve prošlo i sada uviđa koliko je to bogatstvo u životu, a posebno će pamtiti trenutak kada ga je njegova kćerka po prvi puta prepoznala.

 

 

 

 

Comments are closed.