Šaban je uvijek bio uz nju i podržavao je u cijeloj njenoj karijeri, a ona mu nije došla na sahranu: Jelena Karleuša priznala zašto nije bila na posljednjem ispraćaju kralja narodne muzike (FOTO)

Na zadnjem ispraćaju kralja narodne muzike, na njegovoj sahrani je bio veliki broj ljudi, a posebno je bio veliki broj njegovih kolega kao i drugih javnih ličnosti, koji su po posljednji put željeli da se oproste od legende narodne muzike.

Osim kolega sa estrade, naravno da je tu bila  i Šabanova porodica, te veoma bliski prijatelji i poznanici, a naravno da je porodici sve to najteže palo. Šabanova supruga Gordana, vidno potresena je jedva stajala na svojim nogama, ali je uz pomoć svoje djece uspjela da ostane do kraja.

Mnogima je bilo čudno i svima je upalo u oči da se na sahrani nije pojavila Jelena Karleuša koja je i sama u nekoliko navrata izjavila kako je izuzetno cijenila Šabana, te da joj je on u nekoliko navrata pomogao u karijeri te da je imala stalnu podršku od njega.

Međutim, kako su mediji saznali, iako su ona i Šaban bili zaista bliski prijatelji, Jelena nakon smrti pjevačice Done Ares više nije u stanju da ide na sahrane svojim prijateljima, a razlog zbog čega više ne može da se izlaže takvim situacijama je njeno zdravlje, jer ju je strah da bi stres za nju bio ogroman i da to njen organizam ne bi mogao da podnese.

Poznato je svima, posebno onima koji su pratili prijašnje sezone Zvezda Granda dasu Jelena i Šaban bili i ostali u zaista dobrim prijateljskim i kolegijalnim odnosima, te da je on Jeleni uvijek bio vjetar u leđa u svim njenim planovima i projektima i da joj je davao nesebičnu podršku.

Vjerujemo da se ona ipak oprostila od svoga prijatelja na svoj način, ali daleko od kamera i mnoštva ljudi.

 

Comments are closed.