Ronaldo dobio vijest koju niko ne želi da dobije: Suigrači kažu da već danima ne može da prestane da plače u svlačionici (FOTO)

0

Kristijan Ronaldo je po mnogima trenutno najbolji fudbaler na svijetu i trenutno sa svojim novim timom Juventusom pokušava da osvoji Ligu Prvaka, a po njegovim igrama i po igrama ostatka ekipe, čini se da su na veoma dobrom putu da tako nešto i učine.

Međutim, i pored svoga bogatstva kojeg ima, i pored toga što su mu dostupne sve moguće stvari na svijetu i Ronaldo je na kraju samo obični čovjek, koji živi normalni porodični život, voli svoje najbliže i normalno je da ga pogađa kada se nešto desi loše nekome od njegovih najmilijih.

Oglasi - Advertisement

Tako je Ronaldo ovih dana saznao da njegova majka Dolores Aveiro mora opet da krene u borbu sa rakom dojke, ali loša stvar je da su prognoze za ozdravljenje, kako izvori bliski Ronaldu kažu, poprilično loše.

Ona je ovih dana operisana u Madridu i već je krenula sa zračenjem, a preko društvenih mreža je samo poručila da je krenula u borbu za svoj život.

Ronaldova majka Dolores je već imala probleme sa rakom dojke prije 12 godina i činilo se da je taj problem riješen, a Ronaldo je iz zahvalnosti za usluge koje su uradili njegovoj majci Bolnici gdje je ona liječena donirao više od 100 hiljada eura.

Međutim, nakon 12 godina, na žalost, bolest se vratila i trenutne prognoze nisu niti malo optimistične.

Samoga Ronalda je ova vijest veoma pogodila, a neki od njegovih suigrača su izjavili da su ga par puta poslije treninga vidjeli i da plače, a primjetno je i da mu koncetracija na samim treninzima nije na najvećem nivou, jer  mu je glava prepuna nekih drugih briga.

 

 

Leave A Reply