Redovno su radile selfije u avionu: Ono što su kasnije vidjele na svojim fotografijama ih je ostavilo bez riječi- To se baš i ne događa tako često (FOTO)

Ovih su se dana na internetu pojavile fotografije koje su masovno počele i dijeliti, a na kojima je zabilježena jedna veoma interesantna i nesvakidašnja situacija, a posebno je jedan detalj na fotografijama privukao pažnju velikoga broja ljudi.

Tri prijateljice koje su očigledno bile na nekom turističkom putu su, kao i mnogi drugi, odlučila da naprave nekoliko selfija u avionu kojim su letjeli, ali naravno prije samoga leta. Namjestile su mobitele na prednju kameru i napravile selfi kako to već turisti i putnici rade.

Oglasi - Advertisement

Međutim, nakon završetka odmora, kada su se vratile svojim kućama i kada su počele pregledavati sve fotografije koje su napravile uočile su jedan detalj kojim su bile malo i šokirane. Shvatile su da im se desila veoma čudna i interesantna stvar a da toga nisu bile ni svjesne.

Jedna od djevojaka se zove Šeron Hak, i ona je često imala običaj da sa svojim prijateljicama putuje na razne destinacije, ali na posljednja dva putovanja, napravile su dvije fotografije, na različitim mjestima u avionu, ali i u različitim avionima, međutim pri fotkanju nisu previše obraćale pažnju na pozadinu iza njih.

Kada su stigle kući i kada su pregledale fotografije, ustanovile su da im je na obije fotografije u kadar ušla ista osoba. U početku su mislile da to ne može biti, ali kada su pomnije proučili fotografije uvidjele su da je na oba leta sa njima bio isti momak, i da je na oba njihova selfija on im uletio u kadar.

Prijateljice nisu mogle da vjeruju da im se tako nešto desili, pa su odmah fotografije objavile i na društvenim mrežama, a komentari su bili tipa da je život veliko čudo, kao i da je svijet malo mjesto, tako da su ovakve slučajnosti, kao i koincidencije veoma moguće, a i česte.

 

 

 

Comments are closed.