Razbio je jaje na – 32 stepena i pokazao na pravi način koliko je bilo hladno u Americi: Video je za čas postao viralan (VIDEO)

0

Poznato je da je zadnjih nekoliko sedmica Ameriku zahvatio veliki ledeni talas koji je sa sobom donio velike količine snijega ali i zaista ekstremno hladne temperature na koje mnogi u Americi nisu bili spremni.

Nepripremljenost građana Amerike na ove ekstremne zimske uslove su mnoge dovele u mnoge neprijatne i nezgodne situacije, a zabilježeno je i nekoliko desetina slučajeva smrti zbog smrzavanja.

Oglasi - Advertisement

Čitav svijet je bio naprosto okružen snimkama i fotografijama iz nekih dijelova Amerike koje su na najbolji način pokazivali šta se sve dešava an ekstremnim temperaturama koje su se kretale i do minis 35 stepeni, a u nekim dijelovima, kako su neki mediji prenijeli temperature su išle i do minus 50 stepeni celzijusa.

Normalno je bilo da u tim nekim dijelovima život nije mogao normalno da funkcionira, djeca nisu išla u škole, bili su zatvoreni i koledži, a i neki poslodavci su dozvolili svojim zaposlenicima ada neko vrijeme ne dolaze na poslove, posebno oni čiji je opis radnoga mjesta da ga obavljaju vani.

Zbog svega toga su se na društvenim mrežama pojavili i neki snimci koji na najbolji način pokazuju u kakvim ekstremnim uslovima su živjeli Amerikanci neko vrijeme

Pa je tako muškarac iz Minesota na veoma zanimljiv način pokazao kako to izgleda živjeti na -32 stepena celzijusa, a to je uradio sa jednom namirnicom, i to jajetom

Ovaj video koji se pojavio na društvenim mrežama je veoma brzo postao viralan i pregledalo ga je nekoliko stotina hiljada ljudi.

Pogledajte i vi sami kako bi to izgledalo da kojim slučajem i nas zakači ovakav hladni talas.

Leave A Reply