Rada Manojlović i njena sestra objavile golišave fotografije i zapalile internet: Posebno su oduševljeni Radini muški fanovi i svi su oduševljeni njenim izgledom (FOTO)

Rada Manojlović spada u red popularnijih pjevačica srednje generacije i nevjerojatno je koliko je ona zadnjih godina zauzeta sa silinim nastupima i koncertima, da prosto nema ni vremena za neki svoj privatni život i druženja sa njoj dragim ljudima i porodicom.

Oglasi - Advertisement

Međutim, ovih dana se na društvenim mrežama pojavila jedna fotografija, u stvari objavila ju je rada, na kojoj se nalazi ova pjevačica u društvu svoje sestre Maje, a koja  je bukvalno zapalila interenet. Njih dvije su na fotografiji u kupaćem kostimu i obje tako dobro izgledaju da je bilo malo njih koji su povjerovali da su to one.

Slika je nastala kada su Rada i Maja bile zajedno na ljetovanju ove godine, a vjerujemo da se ova fotografija posebno svidjela muškom dijelu Radinih fanova, s obzirom da obije izgledaju tako , da se može pretpostaviti da su sestre vične redovnim treninzima u teretani.

Prema mišljenjima nekih stručnjaka za vježbanje, Rada je očito zadnjih mjeseci malo više radila  na tricepsima, kao i na samoj zadnjici, dok njena sestra Maja može da se pohvali sa tijelom koje je prilično dobro zategnuto.

Rada je još jednom dokazala da ništa ne prepušta slučaju i da skoro u svakoj situaciji izgleda lijepo i savršeno, a komplimenti su upućeni i njenoj sestri Maji.

Od kako se pojavila na estradi Rada važi za jednu od najomiljenijih pjevačica na estradi, pa samim time i javnost interesuje sve u vezi njene karijere i privatnoga života. Zna se da je u turbulentnoj vezi sa pjevačem Harisom Berkovićem, a i javnost uvijek želi da zna kada će Radino vjenčanje i da li pjevačica želi da se ostvari u ulozi majke.

 

 

 

 

Comments are closed.