Putnici gledali u šoku što radi žena koja je zauzela tri sjedala u avionu: Nikome ništa nije jasno (VIDEO)

Vjerojatno vam se barem nekada desilo da pri putovanjima, bilo da je to avionom, vozom ili autobusom morate da dijelite prostor sa pojedinim ljudima koji baš i ne znaju da se ponašaju adekvatno na putovanjima.

Neki od njih jednostavno se ponašaju kao da su sami, ili kod svoje kuće, pa svojim ponašanjem smetaju i uznemiruju druge putnike.

Oglasi - Advertisement

Bilo da se radi o stalnom pričanju, ili stalnom jedenju ili pijenju, ili jednostavno nevaspitanju, svako od nas je sigurno imao barem jedno takvo iskustvo da mu prisjedne putovanje zbog pojedinaca koji se ne znaju ponašati.

Putnici na letu u ovome avionu jednostavno nisu mogli da povjeruju šta vide, kada je jedna žena zauzela čak tri sjedišta u avionu i počela da vježba usred leta.

Jedan od uznemirenih putnika na ovome letu za San Diego je snimio ovu veoma bizarnu situaciju i istu objavio na društvenim mrežama, a video je nekon društvenih mreža završio  u mnogim američkim medijima.

Nikome u avionu uopšte nije bilo jasno zašto je žena počela vježbati, kao ni zašto je u avionu bila odjevena kao da se spremila za teretane, ali su svi bli mišljenja da je njeno ponašanje krajnje neprimjereno.

Međutim, nije ovo prvi puta da je neko od putnika u avionu snimnjen kako vježba, a vjerovali ili ne postoji i adekvatno objašnjenje za ovo ponašanje i nije uopšte loše. Stručnjaci kažu da istezanje tokom dugih letova može da smanji rizik od stvaranja krvnih ugrušaka u vašem organizmu kada ste u vazduhu, tj. kada letite avionom.

Ako ništa, i uz određenu neprijatnost, naučili smo nešto novo.

 

 

 

Comments are closed.