Pukla bruka u jutarnjem progamu: Gošća brutalno napala voditeljku u emisiji na srpskoj televiziji i dovela je do suza (VIDEO)

Kada su u pitanju televizije i emisije na istima svašta je moguće da se desi, a posebno kada se radi o emisijama koje idu uživo, onda se neke stvari zaista i ne mogu kontrolirati, pa mnogo toga što se i ne treba vidjeti izađe na vidjelo.

Pa je takvo nešto se upravo desilo na Happy TV i to u emisiji pod nazivom ”Dobro jutro Srbijo”, gdje se u toku emisije odigravala prava drama u kojoj su direktni sudionici bili voditeljica ove emisije Irina Vukotić i popularna analitičarka Jelene Milić, koje su se direktno sukobile pred čitavim auditorijumom.

Oglasi - Advertisement

Voditeljka Vukotić je odmah, na samom početku razgovora ušla u sukob sa analitičarkom.

Naime, direktorici CEAS-a, inače poznatoj po tome da nema dlake na jeziku, nije se dopao način na koji je, nekoliko dana prije Vukotićka vodila razgovor sa liderom srpskih radikala Vojislavom Šešeljem, pa ju je optužila da nije ni pokušala da stane u njenu zaštitu kada je Šešelj, u emisiji uživo izjavio da ona( Jelena Milić) ima picajzle. Milićka je bila toliko razočarana neprofesionalnošću i nemarnošću televizije kao i voditeljke, da je u svoju priču uključila i voditeljkinu kćerku, i to rekavši ovo:

.”Irina, vi imate dijete – kćerku, kako biste se osjećali da neko kaže za vas u javnosti ‘imate picajzle, a vi u studiju mrtva hladna sjedite i ne reagujete na to. Znate Irina, to nije ugodno” – rekla je Jelena, a na to joj je voditeljica odgovorila da zna o kojoj se emisiji radi, i da je svjesna da analitičarka govori o gostovanju Vojislava Šešelja. Napomenula je analitičarki da je Šešelju par puta rekla da ne smije da nikoga vrijeđa, ali i da njena uloga nije da miri i svađa bilo koga i da ona nije vaspitačica u dječjem vrtiću pa da može svakoga poslati u ćošak po potrebi i da miri zavađene goste.

Comments are closed.