Prva je u Srbiji stavila silikone u grudi i bila je udata za najmoćnijeg čovjeka Srbije: Danas je skoro niko ne prepoznaje na ulici (FOTO)

Kada bacite pogled na današnje silikonske kraljice, zvijezde i starlete, shvatite kako je mnogo toga otišlo u krivome smjeru, barem što se ženskoga izgleda tiče.

Žena o kojoj ovdje govorimo je bila preteča svih ovih silikonskih osoba, ali je u isto vrijeme bila veoma omražena među narodom Srbije. Na sebi je operisala sve što je mogla, od glave do pete, ali mnogi su do danas i zaboravili na nju.

Sjećate li se Milice Gajić? Nekada se prezivala Milošević i bila je udata za sina nekadašnjeg predsjednika Jugoslavije Slobodana Miloševića, Markom Miloševićem.

U vrijeme kada je u Srbiji vladala najveća kriza, besparica, siromaštvo i glad. Kada je vladala crna ekonomija, šverc i kriminal, kada je zavlado kič i šund u svim porama društva, ona je bila jedna od ličnosti koju su svi mrzili i koju niko nije želio ni da vidi, niti bilo šta drugo.

Ono što je narod najviše odbijalo od njene pojave je bilo njeno bahaćenje bogatstvom, dok mnogi nisu imali ni za jedan pristojan obrok.

Sin Slobodana Miloševića se također u to vrijeme bahato ponašao. Imao je bazen u svojoj kući u kojem je voda uvijek morala biti na 38 stepeni celzijusa, a njegova je supruga u to vrijeme radila preskupe plastične operacije i među prvima je u Srbiji ugradila silikone u grudi.

Osim silikona u grudima, stavila je iste i u usne, radila je operacije na nosu, a i jagodice je operisala. Kupovala je svu robu u inostrantvu i njene torbice su bile vrijednosti kao stotine penzija u to vrijeme.

Za svoga svekra Slobodana je imala samo riječi hvale, a njemu je i unuka podarila i sve do samoga kraja je i ostala uz svoga svekra.

Poslije smrti Slobodana Miloševića, Milica se razvela od Marka i danas živi u Požarevcu, izolovano i  daleko od očiju javnosti, dok je Marko u Rusiji gdje živi sa svojom majkom Mirom.

 

 

Comments are closed.