Prosvjednici na Trgu Krajine konačno rekli istinu: Sada se zna i ko je i šta je David Dragičević (FOTO)

Prošloga petka, 5. oktobra 2018. godine, preko 40.000 ljudi se skupilo na Trgu Krajine u Banja Luci da bi podržalo Davora i Suzanu Dragičević u njihovoj borbi za istinu, da bi se saznalo zbog čega je ubijen, ko je ubio i ko je naredio ubistvo njihovoga sina Davida Dragičevića.

I dok je većina portala prenosila vijesti sa ovoga trga, sve državne televizije i televizije na budžetu Republike Srpske su ignorisale ovo okupljanje i ovu akciju.

Oglasi - Advertisement

Pa su tako portali koji su prenosili šta se sve dešava na Trgu Krajine, prenosili i priče i sjećanja Davidovih prijatelja i poznanika, tako da je i jedna njegova prijateljica opisala ko je David bio za nju i ko je on u stvari bio.

Pa je rekla da je David bio drag i brižan prijatelj, koji je mario za tuđe nesreće, i da joj je baš na mjestu gdje su sada jednom rekao da će sve promjene krenuti baš sa toga mjesta, da on to osjeća i da zna.

Pa je kroz suze objasnila šta je to, ko je to David:

”Znate li vi šta je ljubav, ovoliko različitih mozgova, duša različitih, godina različitih, nacije, vjere, nijedan problem niko nije napravio. Šest mjeseci, dokaz je ljubav, za mene će ostati opis riječi ljubav koja može da se osjeti samo. I sigurnost je ovo”, dodala je pozivajući se tako na dječaka koji je bio u masi na ramenima.

A za sve one koji nikada nisu osjetili nešto takvo, ko nije vidio ono što ona viđa svakoga dana na trgu, takvi nikada neće ni moći shvatiti šta je ljubav i da je David u stvari ljubav

 

Comments are closed.