Program prekinut nakon užasnog prizora! Zadrugarka posle žestoke svađe pala u nesvijest, ukućani je polivali vodom i dozivali svijesti! (VIDEO)

Druga Sezona Zadruge je tek počela, mada već traje mjesec dana, ali s obzirom na planove koliko će trajati, slobodno možemo reći da je tek počela.

S obzirom na rezultate koje je ovaj rijaliti napravio u prvoj sezoni, normalno je očekivati da će se u drugoj sezoni svi ti razultati popravit, a sve i ide u tome smjeru.

Oglasi - Advertisement

Kao što je svima poznato, u prvoj sezoni smo bili svjedoci jedne prave male sapunice, ljubavnoga trougla, ali ništa manje nije interesantno ni u ovoj drugoj sezoni, mada se prava radnja još nije razvila, i još kao da svi ispipavaju jedni druge, traže saveznike, prepoznaju neprijatelje, prepoznaju se simpatije, možda i eventualne ljubavi, tako da tek u narednim mjesecima očekujemo prave zaplete i veliki haos.

Da je to upravo tako dokaz je i nedavni incident u Zadrugi, kada je u jednome trenutku produkcija morala i da prekine program zbog jedne veoma neprijatne situacije.

Nakon što su se učesnici popularnog rijalitija vratili u vilu iz kupovine, nastao je opšti haos koji niko nije očekivao. Prvo je Nadežda Biljić planula kad je primijetila da su joj nestale cigare, a potom je došlo do sukoba između MC Damira i Darije Stević.

Kako neki mediji prenose, Darija je na Milana fizički nasrnula zato jer nije dobila svoje namirnice, te je optužila MC Damira da joj je on ukrao namirnice. Počela je da plače i da urla, da bi malo zatim pala ispred hotela i počela da povraća.. Ubrzo je došlo i obezbjeđenje koje joj je pokušalo pomoći.

Još uvijek je nepoznato šta se sa njom desilo i da li je još uvijek u Zadruzi.

Sve u svemu, očito je da rijaliti itekako loše utiču na zdravlje, kako učesnika, tako i na same gledatelje.

Comments are closed.