Procurio neviđeni snimak Donne Ares kako sa prijateljicama pjeva baladu u hodniku bolnice: Suze sigurno nećete moći zaustaviti (VIDEO)

Poznato je da je popularna pjevačica Donna Ares, prije nego li je izgubila  svoju posljednju životnu bitku, bila jedna od najpopularnijih bosanskohrecegovačkih pjevačica, a njena popularnost je bila velika i širom regije.

Osim što je imala nestvarno dobar vokal, Donna je bila poznata i po tome da je bila kompletni muzičar koja je svirala nekoliko instrumenata, a ujedno je pisala i komponovala pjesme za sebe, ako i za druge muzičare, a dosta je radila i na aranžmanima svojih pjesama, kao i na sveukupnoj produkciji.

Oglasi - Advertisement

Njena karijera je bila u zenitu kada joj je dijagnosticiran rak dojke. Donna se uspješno, čak dva puta izborila sa teškom bolešću, ali treći puta bolest je ipak bila jača i popularna pjevačica nije uspjela da pobjedi i u toj bitci. Popularnoj pjevčici se bolest nanovo vratila 2017. godine, a nešto kasnije je Donna i napustila ovaj svijet.

Donna kao vrsna muzičarka bila je rado viđena gdje god da bi se pojavila a i sama je napravila nekoliko hitova, kao što su ”To mi nije trebalo”, ”Idi idi moja vil”o, ”Sviraj nešto narodno” koju je uradila u duetu sa Halidom Bešlićem, te ”Ubila me tvoja nevjera”, kao i mnoge druge hitove koji će se još dugo i godinama pjevati.

Međutim, jedna Donnina pjesma će se posebno pamtiti, a to je pjesma ” Suze moje plaču za oboje”.

Ovih dana se na internetu pojavio i nikada prije viđeni snimak na kojem Donna sa svojom ekipom uživo pjeva ovu predivnu baladu, a svi njeni fanovi su se prisjetili kako je sve to bilo prije samo 4 godine

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.