Procurila i ova dugo čuvana tajna: Prije Brene Boba Živojinović je bio u vezi upravo sa njom, a fotografije sve dokazuju (FOTO)

Poznato je da je bivši teniser i suprug Lepe Brene, Slobodan Boba Živojinović, prije nego li je upoznao Brenu, bio jedan od muškaraca za kojim su uzdisale sve žene bivše Jugoslavije, a na njegov izgled i šarm nisu ostale imune i mnoge žene širom svijeta, pa i neke veoma poznate žene iz toga vremena.

Oglasi - Advertisement

Pa je tako u nekim razgovorima sa novinarima i sam Slobodan priznao da je prije nego li je upoznao Brenu, jedno se vrijeme viđao i sa, ni manje, ali ni više princezom Dijanom.

Kako prenose neki srpski mediji, u osamdesetim godinama prošloga vijeka, princeza je naprosto izgubila glavu za tadašnjim, najboljim jugoslovenskim teniserom. I mada je ona bila već u braku sa princem Čarlsom, a Boba je bio u braku sa tadašnjom suprugom Zoricom, kako mediji kažu, ipak su se njih dvoje našli u par situacija u kojima je princeza pokušala da zavede Bobu Živojinovića.

Poznato je da je u to vrijeme princeza Dijana veoma često dolazila na Slobodanove mečeve, dok mečeve koje je Boba imao u Wimbldonu nikada nije propuštala.

Ipak, mada su mediji željeli da se radi o ljubavnoj vezi, ipak se tu radilo o samo velikom prijateljstvu, poštovanju i uvažavanju, a dokaz tome je i fotografija trenutka kada su se Dijana i Boba upoznali, kao i fotografija gdje njih dvoje zajedno poziraju, a sa njima je u društvu i Bobin sin Filip.

Sam Slobodan za Dijanu kaže da je bila predivna žena, sa kojom je mogao o svemu pričati, i da je uživao u društvu sa njom, ali da nije bilo ništa više od toga, mada su britanski mediji svojevremeno pisali kako je Boba uhvaćen od strane novinara u neugodnom položaju sa Dijanom, i da je od bijesa jednome fotografu razbio fotoaparat, ali to su samo bile priče koje su punile naslovnice novina.

 

Comments are closed.