Probudio se mamuran, sa “šljivom” na oku i ugledao poruku od žene! Ništa mu nije bilo jasno, ali su mu suze krenule od sreće

Sa alkoholom nikada nije dosta opreza. Bilo da se radi o čistoj zabavi u kojoj se ispija alkohol, bilo da ste krenuli u vožnju u pripitom stanju, znajte, da ćete kad-tad odgovarati za svoje postupke.

Uvijek pazite pri konzumaciji alkohola i ne dozvolite da se napijete toliko da se ne sjećate šta ste radili noć ili dan prije, posebno ako se radi o nekim neprimjerenim stvarima.

Oglasi - Advertisement

Malo je ljudi koji se mogu totalno kontrolirati u alkoholiziranom stanju i da su svjesni svojih postupaka i riječi, kao i da se sjećaju šta su sve u pijanstvu napravili noć prije. Većina je onih koji u alkoholiziranom stanju rade stvari koje trijezni ne bi ni pomislili da urade, a većinom su to stvari, na koje nakon otrežnjenja sigurno neće biti ponosni. Dobro je paziti na te stvari, jer takvi postupci utiču i na vašu porodicu i na njihovu bruku.

Ako nemate mjeru u piću, najbolje je i da ne pijete, a da je to upravo tako dokaz je i ova interesantna priča koju vam donosimo u ovome tekstu.

Naime, muškarac po imenu Jack je nakon dužeg vremena izašao sa svojim starim društvo u klub. Tamo su svi malo pretjerali sa alkoholom da bi se Jack u ranim jutarnjim satima vratio svojoj kući, ženi i djeci.

Ujutro, kada je ustao, nije se sjećao ničega. Mamurluk je radio svoje, a kada se u kupatilu pogledao u ogledalo zamalo nije pao u nesvijest.. Na licu, ispod oka je imao ogromnu modricu, a i nos mu je bio povrijeđen.

U kuhinji je našao poruku od svoje žene na kojoj je pisalo ,” Dragi, doručak ti je napravljen. Vraćam se uskoro.” Na poruci je ostavila poljubac i tek mu tada nije ništa bilo jasno.

Uskoro je i njegov sin došao u kuhinju na doručak, pa je sina upitao šta se sve to desilo noć prije i zašto mu je lice svo u modricama.

Sin mu je odgovorio:

” Pio si sa društvom i vratio si se nekad poslije 3 ujutro. Potom si povratio u hodniku, a onda udario glavom od vrata. Zato imaš modrice. ”

Kada je to shvatio, nije mu bilo jasno otkud onda onako lijepa poruka od njegove žena kada je napravio takvu svinjariju, a sin mu je rekao:

”Mama je htjela je da te presvuče, počela te skidati, a onda si ti počeo da vrištiš kako si oženjen i da te pusti na miru.”

Comments are closed.