Primjetio je da mu se supruga čudno ponaša pa je postavio kameru u sobu gdje spava: Ono što je pronašao na snimku mu je zauvijek promijenilo život- Sada više ne ulazi u njenu sobu (VIDEO)

Mnogi od nas pomalo ili sasvim vjeruju u neke nadnaravne stvari, situacije, crnu magiju, duhove, jer, postoje tako te neke situacije koje se baš i ne mogu objasniti na drugi način nego da su neke veće i nepoznate sile umiješane u sve to.

U ovome tekstu sa vama dijelimo video zapis koji je ostavio u čudu skoro sve koji su ga pogledali i mnogima nije bilo svejedno kada su vidjeli ovaj snimak.

Naravno da postoje i mnogi ljudi koji smatraju da je ovaj snimak samo jedna velika namještaljka, ali suprug ove žene koja se nalazi na snimci tvrdi da se ne radi o bilo kakvoj montaži, nego o zaista stvarnoj situaciji koja se desila u njegovoj spavaćoj sobi koju dijeli sa svojom suprugom.

Prije nastanka ovoga snimka, muškarac koji je sve ovo i snimio je primjetio da se zadnjih mjesec dana njegova supruga veoma čudno ponaša. Postala je pomalo odsutna, odjednom je poželjela da na neko vrijeme spavaju odvojeno, i sve je nekako i bilo u redu, dok jedne noći muškarac nije čuo veoma čudne zvukove iz sobe gdje je spavala njegova žena.

Djelovalo je kao da ima još neko u sobi sa njegovom ženom, međutim, kada bi otvorio vrata, sve je bilo u najboljem redu, supruga bi mu spavala i nikoga drugog ne bi bilo u sobi. To se ponavljalo nekoliko noći za redom, pa je muškarac postao, što je i normalno, pomalo i sumnjičav.

Odlučio je da postavi kameru u supruginu sobu i da snima šta se tokom noći dešava u  njoj.

Sljedeće jutro je pregledao snimak i ono što je ugledao ga je jednostavno prestravilo i sledilo krv u žilama.

Ostavljamo i vama da pogledate snimku, pa sami presudite da li se radi o nekim većim silama ili samo filmskoj namještaljci.

 

 

Comments are closed.