Prije pet godina je zbog saobraćajne nesreće ostao nepokretan, ali je za svoje vjenčanje imao samo jednu želju : Cijela sala je plakala kada su vidjeli šta su njegov otac i brat priredili i na koji su način ispunili njegovu najveću želju (VIDEO)

0

Život je veliko čudo i pored toga što je veliki dar, zna da bude zaista težak i nepredvidljiv i da nas dovede u neke situacije u kojima se baš i ne snalazimo najbolje i koje nas na neki način unazade, ili bace na koljena.

Zna se stara izreka da nije važno koliko si puta pao u životu, nego način na koji ćeš ustati i ponovo sve krenuti od početka. I da su ti padovi i udarci koje nam život zadaje samo lekcije iz kojih gradimo karakter i postajemo snažniji i hrabriji u svakom drugom aspektu života.

Oglasi - Advertisement

Zna život dosta često da bude lijep, predivan i čaroban, ali zna da bude i surov težak i opasan, a ponekad kada se sve ove osobine života spoje na jednom mjestu stvori se priča koja ostavlja bez daha i zbog koje htjeli ili ne htjeli moramo pustiti suzu.

Mladić o kojem danas pišemo zove se Hugo i sticajem okolnosti ostao je paralizovan od struka prema dolje kada je u saobraćajnoj nesreći pao sa motora prije pet godina. Naravno da je u početku mislio da je to kraj života i svijeta za njega i da život više nema nikakvoga smisla kada si vezan za krevet i za invalidska kolica.

Ali uz podršku porodice i prijatelja polako je počeo da se navikava na svoj život i na sve ono što može i ne može da radi u stanju u kojem jeste. I njegova djevojka sa kojom je bio u vezi ostala je kraj njega i dala mu punu podršku i ljubav, pa je nekako, s vremenom došlo vrijeme i za njihovo vjenčanje

Međutim, Hugo je imao jednu veliku želju vezanu za vjenčanje koju je teško mogao da napravi sam, pa je to uspio sam sebi da ispuni uz pomoć svoga oca i brata, a želja je bila da ipak, iako nepokretan, otpleše svoj prvi ples sa svojom mladenkom.

Na ovom video pogledajte način na koji su to svi oni napravili i vjerujemo da će ova snimka i vas ganuti i izvući i pokoju suzu iz vašega oka kao što je to bilo svim prisutnima na ovoj svadbi.:

 

 

Leave A Reply