Prije nego se udala za Bojana, Ilda Šaulić je bila u vezi sa čovjekom koji je bio 30 godina stariji od nje: Bio je i oženjen, a do raskida je došlo kada joj je rekao riječi koje su je mnogo pogodile (FOTO)

Poznato je da je kralj narodne muzike Šaban Šaulić, koji je sahranjen prije nekoliko dana u Beogradu imao troje djece u braku sa Gocom, i to Sanelu, Ildu i Mihajla kao i vanbračnog sina Roberta. A poznato je daje jedino Ilda krenula očevim stopama i sada važi za jednu veoma popularnu i kvalitetnu pjevačicu.

Ilda je 2016 uplovila u bračne vode sa svojim izabranikom Bojanom Vučkovićem sa kojim je dobila i kćerkicu.

Kada priča o tome periodu Ilda kaže kako niko nije znao da će doći do vjenčanja i da je sve Bojan organizvao tako što je pozvao sve zajedničke prijatelje u jedan restoran i u njemu je zaprosio, a zatim je dugo krio da je na istom mjestu zakazao i susret sa matičarem

Međutim, manje je poznato da je Ilda prije Bojana čak deset godina bila u vezi sa jednim poznatim beogradskim biznismenom, sa kojim se počela zabavljati još u njenim mladim godinama i sa kojim je raskinula, a to je i javno objavila, 2015. godine, a kao razlog je navela da je uvidjela da nemaju iste želje i da joj taj čovjek ne želi da ispuni najveću želju, a to je da postane majka.

Tada se pisalo kako je Ilda očajna jer je shvatila da ona i taj biznismen ne razmišljaju na sličan način kada su djeca u pitanju, jer je ona silno željela djecu, a on je želio samo nju i da samo njemu bude posvećena.

Na kraju su mediji saznali da je taj čovjek bio čak 30-ak godina stariji od Ilde i da je svo vrijeme njihove veze bio oženjen i da je čak imao i unuke.

 

Comments are closed.