Prije 7 godina prozvali su ih najljepšim blizankama na svijetu: Danas su još i ljepše i izgledaju ovako (FOTO)

Nekada, ljepota neke djece vas jednostavno ostavi bez daha i prosto budete oduševljeni kako priroda zna dati nekim bićima takvu prirodnu ljepotu od koje ostajete bez riječi.

Prije nekog vremena i ove blizankinje, o kojima je ovdje riječ, su bile proglašene za najljepše na svijetu, a poslije nekog vremena da se primjetiti da su danas čak i ljepše.

Njih dvije su rođene 2010. godine i zovu se Ava Mari i Lea Rouz, a još kao male bebe su privukle pažnju medija i javnosti na sebe sa svojon nevjerojatnom ljepotom

Neke kompanije su ih, naravno uz odobrenje roditelja, angažovale kao modele u nekim reklamama, još dok su imale samo šest mjeseci starosti. Međutim, roditelji nisu bili previše sretni sa svime time, pa su ih ubrzo i povukli iz te vrste posla, tačnije raskinuli su ugovore koje su do tada mali sa nekim modnim agencijama. Poslije toga su djevojčice puštene da rastu na normalan način, ali su i dalje plijenile veliku pažnju.

Kako njihovi roditelji kažu, nije bilo moguće izaći na ulicu, u neku šetnju po gradu ili po parku a da ih ne zaustave neki prolaznici oduševljeni ljepotom djece. Njihovi roditelji su se pokušavali učtivo ponašati prema svim tim ljudima, ali su uvidjeli da bi možda bilo šteta ne iskoristiti tu njihovu ljepotu i pomalo prirodan talenat za modeling, pa su odlučili da ih sa sedam godina opet vrate u modni posao, a njihove fotografije su na društvenim mrežama privukle ogromnu pažnju.

Prvi angažman im je bio kada je porodični prijatelj otvarao svoj butik, pa mu je trebao model za reklame. Ove dvije djevojčice su odradile taj posao, a butik je uz pomoću te reklame došao na dobar glas. Inače, i Ava i Lea su veoma opuštene i vesele djevojčice, koje vole ples, vole publiku , pa im bilo koja vrsta nastupa uopšte ne smeta.

A evo kako ove prelijepe djevojčice izgledaju danas:

 

 

 

Comments are closed.