Priča se, priča: Ona bi mogla biti nova snajka Lepe Brene (FOTO)

Kako kruže neke priče po estradi i po kuloarima, sve se čini da bi uskoro Lepa Brena mogla da dobije i novu snajku, a kako se priča , mnogi bi mogli ostati iznenađeni kada se čuje ko je ta kandidatkinja.

Oglasi - Advertisement

Prema nekim pričanjima, Brenina snajka bi vrlo lako mogla biti pjevačica Katarina Živković, koja je i sama , nekoliko puta rekla za medije, da li u šali ili u zbilji da bi voljela da postane dio porodice Živojinović, baš kao što je to postala i njena koleginica Aleksandra Prijivić kada se udala za Filipa Živojinovića ovoga ljeta.

Naravno daje Katarina bacila oko na Breninog sina Stefana  koji je sada i sam dio estrade jer je ove godine krenuo majčinim stopama i već je snimio nekoliko pjesama i spotova koji su naišli na veliku pažnju a i kritike na njegovo pjevačko umijeće su više nego dobre.

Ipak, na samoj estradi Katarina slovi kao neka vrste sponzoruše, bez obzira na njeno pjevačko umijeće, i smatra se za osobu koja je u stalnome lovu na novac, tako da mnogi i ne shvataju ozbiljno ovu njenu izjavu, i smatraju da to radi samo da bi i na taj način privukla pažnju na sebe.

Katarina je izjavila nekoliko puta da smatra da je Stefan Živojinović izuzetno šarmantan mladić koji ima neosporan talent u pjevanju i da mu je to u genima, pa je kroz sve to i dodala da bi Stefan svakako bio njen tip muškarca pored kojeg bi se mogla skrasiti.

U prilog ovoj priči ide i njena izjava koju je dala za medije poslije vjenčanja Aleksandre Prijović, kada je rekla da bi možda i njena karta za uspjeh mogla biti to kada bi se udala za Stefana Živojinovića, jer vidi se da je i Prijovićka postala popularnija kako se udala za Filipa.

Lepa Brena za sada samo mudro šuti.

 

Comments are closed.