Pri posjeti Vranju Aleksandru Vučiću prišla albanska novinarka i postavila mu pitanje na srpskom: Kada je shvatio šta ga i kako ga pita, Vučić je zanijemio (FOTO)

0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je pored pojedinih zvijezda estrade osoba koja se najviše nalazi u medijima i ne prođe baš niti jedan dan bez neke njegove press konferencije ili gostovanja na nekoj od TV stanica gdje je uvijek rado viđen gost.

Vučić je od početka svoje političke karijere shvatio da je moć medija velika, pa tako u zadnjih nekoliko mandata kako je radio kao premijer i sada predsjednik Srbije uspio je da stavi pod svoju kontrolu većinu medija u Srbiji koji non- stop pišu o njemu i njegovim navodnim uspjesima na ekonomskom, socijalnom, privrednom i političkom planu u Srbiji, regiji, ali i u svijetu.

Oglasi - Advertisement

Ovih je dana Vučić krenuo sa svojom kampanjom koju je nazvao ”Budućnost Srbije” pa je iz tog razloga posjetio i fabriku Yumko u Vranju da bi nakon posjete se zadržao i održao manju press konferenciju okupljenim novinarima.

Vučiću se obratila i albanska novinarka, koja je upitala predsjednika Srbije koje je njegovo mišljenje o situaciji u Bujanovcu i o odnosima tamošnjih ljudi srpskog i albanskog porijekla.

Čim mu je postavila pitanje Vučić je iskreno pohvalio novinarku da izvanredno priča srpski, a uz to je još i konstantovao da je njega zbog toga sramota jer on ne zna ni riječ albanskog jezika.

Dodao je još i da kada autoput i gasovod dođu do Bujanovaca, da će to odmah olakšati i dolazak stranih investitora, što će svakako doprinijeti i poboljšanju odnosa između Albanaca i Srba.

Kategorički je naglasio da Srbi i Albanci moraju da žive u miru u Bujanovcu i da će tako i biti.

 

 

 

Leave A Reply