Premijerka Srbije postala roditelj: Njena partnerka na svijet donijela prelijepog i zdravog dječaka kojem su dali ime koje vjerovatno za njih dvije ima neko veliko značenje (FOTO)

Već se neko vrijeme po medijima pisalo da premijerka Srbije veoma uskoro treba da postane roditelj i da je pitanje dana kada će njena partnerica, doktorica Milica Đurić na svijet da donese njihovoga nasljednika. Đurićka se već neko vrijeme nije nikako pojavljivala u javnosti, jer je bila na porodiljsko, pa se svakoga trenutka očekivala ta važna vijest

Kako su prenijeli skoro svo srpski mediji, premijerka Srbije je odjednom morala da pomjeri sve svoje obaveze, pa tako i svoj put za Brisel, gdje je trebala da se pojavi na obilježavanju Dana državnosti Republike Srbije.

Svi iz njenoga okruženja nisu znali razloge za odgode ove posjete dok na kraju nije došla zvanična obavijest da se Milica Đurić porodila i da je na svijet donijela zdravoga dječaka.

Prema pričanju ljudi bliskim premijerki Srbije, kada su Ana i Milica prvi put zajedno uzele dječaka u ruke i same su u ushićenju izgovorile da je od tog trena za njih svijet mnogo ljepše mjesto za život

Poslije kratkog razmišljanja i Ana i Milica su odlučile da svome sinu daju ime Igor, a razlog za to ime još se nije saznao, mada vjerujemo da postoji neka određena važnost da se djetetu da baš to ime.

Kako mediji iz Srbije pišu, porođaj je obavljen bez ikakvih komplikacija i mali dječak je jedna prelijepa, mala i zdrava beba.

Većinom svi mladim roditeljima želi sve najljepše u budućem roditeljskom životu, a malome dječaku svi žele da odraste u zdravlju, ljubavi i veselju i da bude dobar čovjek, a ko zna, možda jednom i pri čovjek vlade Srbije

 

 

Comments are closed.