Premijerka Srbije Ana Brnabić i njena partnerka presretne zbog trudnoće: Ovo će srpsko ime dati svome djetetu- Javnost u Srbiji sa znakom pitanja iznad glave (FOTO)

0

Već se nekoliko dana uveliko piše kako srpska premijerka Ana Brnabić, zajedno sa svojom pratnerkom doktoricom Milicom Đurić očekuje prinovu, pa su se mediji uveliko potrudili da saznaju što više mogu kada je ova kontriverzna veza u pitanju.

Poznato je da je premijerka Srbije već više od 9 godina u vezi sa doktoricom Milicom Đurić, ali se o tome do sada i nije toliko pisalo dok nisu krenule informacije o mogućoj prinovi u njihovoj vezi.

Oglasi - Advertisement

Naime, kako prenose srpski mediji, njih su dvije još prošle godine posjetile jednu kliniku za vještačku i vantjelesnu oplodnju u Holandiji, i tada su se informisale o svim mogućnostima koje im stoje na raspolaganju u ovoj klinici. Bitno je da i Ana i Milica imaju bezuslovnu podršku od strane svojih porodica i prijatelja, što je njima dvjema itekako bitno.

Kako su neki mediji saznali, vantjelesnoj trudnoći se podvrgla Milica Đurić, koja se već neko vrijeme ne pojavljuje na svome poslu i vodi se da se nalazi na trudničkom bolovanju, a već se neko vrijeme ne pojavljuje u javnosti sa premijerkom Srbije, jer izgleda da ozbiljno čuva trudnoću.

Ana Brnabić i dalje ostaje pri svome stavu da ne želi da u medijima priča o svome privatnom životu, ali je ipak preko svoga tima u vladi zahvalila novinarima na interesovanju, kao i na čestitkama.

Kako mediji u Srbiji prenose, postoje već i saznanja kako će premijerka Srbije i njena partnerka dati ime djetetu, pa se tako piše da u slučaju da dijete bude muško, njegovo će ime biti Milan, a u slučaju da se rodi žensko nazvati će je Milena.

 

 

 

 

 

Leave A Reply