Prekrstila noge malo više i sjevnulo i ono što nije trebalo: Milica Todorović u TV emisiji pokazala na koji način zavodi muškarce (FOTO)

Milica Todorović sa sigurnošću spada u red najtalentovanijih, najpopularnijih, ali i najatraktivnijih pjevačica na estradi, barem kada su mlađe generacije u pitanju.

Na njenim nastupima se uvijek traži karta više, a i sama Milica svojom pojavom i odnosima sa novinarima privlači uvije veliku pažnju kao i svojim provokativnim stajlingom po kojem je poznata, posebno u posljednje vrijeme.

Ovih je dana Milica bila gost u jednoj TV emisija gdje između ostalog pričala i o svome viđenju ljubavi, odnosno, kako bi se djevojka, žena trebala ponašati prilikom prvog sastanka sa nekim muškarcem. Ona je u jednom trenutku rekla nešto, što je mnoge u studio iznenadilo, a to je da je zbog butina ni jedan muškarac na svijetu neće odbiti, ma šta ona bude rekla na tom prvom sastanku i ma kako se bude ponašala.

Tema emisije i cijeloga razgovora je bila kako na suptilan način odbiti muškarca poslije prvog ili drugoga sastanka u slučaju ako muškarac poželi da pozove djevojku u svoj stan, a da opet zadrži neki nivo zainteresiranosti kod muškarca, i naravno da ne učine da muškarac zbog tog odbijanja totalno odustane od djevojke.

Milica je u razgovoru rekla da je ona zagovornik sistema, ”što na umu to na drumu” i da ona u tome nema zadrške i da kada nešto neće ili ne želi, to jasno i pokaže, ali onda je i odala svoj tajni adut koji joj, kako kaže, još nikada nije omanuo. Pa je tako objasnila da muškarac treba da se trudi oko nje, a ako ona osjeti da mu je postalo manje interesantno, ona mu samo pokaže butinu, i sve se mijenja i muškarac opet vreća svoju zainetersovanost za nju.

Da bi pokazala tu metodu, ona je na iznenađenje svih u studio to i praktično pokazala, pa je prekrstila svoje duge noge i svima pokazala sa kakvim atributima raspolaže, i da zbog njih muškarci nikada ne odustaju od namjere da je osvoje i zavedu.

 

 

 

Comments are closed.