Predsjednik Srbije proslavio svoj 49. rođendan: Pred vratima ga je dočekalo veliko iznenađenje u vidu poklona kojem se nikako nije nadao (FOTO)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je javna i politička ličnost o kojoj se više ili manje zna sve, ali kada se sve sabere i oduzme, ustanovi se da se ipak veoma malo zna o njemu, mada je non- stop po medijima i nema dana da ne izađe barem jedna naslovnica sa njegovim likom na njoj.

Da je i on samo čovjek na kraju dokaz je da i on, kao i svi ostali slavi rođendan, a on je svoj proslavio prije nekoliko dana, i to 49 punih godina.

Naravno da su se mnogi iz javnoga života Srbije potrudili da predsjedniku čestitaju rođendan, ali uradio je to i veliki broj sasvim običnih građana.

Pa je tako srpski patrijarh poklonio predsjedniku Srbije ikonu sa likom Svetog cara Lazara, a od patrijarhovog prvog saradnika, njegovog sekretara  Dejana Nakića je dobio šarplaninca koji se ne zove Paša, već mu je ime Pako

Pako je inače iz istoga legla kao i šarplaninac Paša kojeg je Vučić nedavno poklonio ruskom predsjedniku Putinu.

Sve je to naravno objavljeno i na društvenim mrežama, a građani Srbije su nekako i jedva čekali da na neki način svome predsjedniku čestitaju rođendan, pa su se komentari ispod fotografija samo redali, a mnogi su poželjeli Aleksandru Vučiću da živi još najmanje 100 godina i da isto toliko bude i predsjednik i vođa Srbije, naravno uz puno zdravlja i sreće, kako već to ide po redu

Ne znamo šta na sve to kaže opozicija u Srbiji, ali smo dojma da su njihove želje potpuno različite od velikog broja građana Srbije.

 

 

Comments are closed.