Prava frizura vas može podmladiti i do 10 godina: Pet rezultata koji oduzimaju dah (FOTO)

Vjerujemo da su mnogi od vas na televizije emisije čija je osnovna tematika ljudi koji imaju neke probleme sa svojim izgledom , pa unutar emisije na njima rade razne stvari tako da na toj osobi naprave transformacije do neprepoznatljivosti.

Pojedinim osobama baš ponekad treba neka stručna pomoć da bi došli do nekih saznanja , a sa time izgradili svoj stil, kako u odijevanju, tako i u kompletnom izgledu.

Oglasi - Advertisement

Jedan od svjetski priznatih stručnjaka koji se bavi takvim vrstama transformacija kod ljudi, posebno kod žena je Konstantin Bogomolov, koji je ujedno i stručni savjetnik za razne aspekte života. Međutim ono čime se najviše bavi je da pomaže ljudima, posebno ženama da pronađu svoj osobni stil, a poseban je stručnjak u vezi frizura.

On putem društvenih mreža, fotografijama pokazuje sve transformacije žena na kojima je radio i neke od transformacija su zaista fascinantne

Ovdje vam donosimo nekoliko primjera tih transformacija za koje vjerujemo da će vas ostaviti bez teksta.

Ova djevojka ima samo 26 godina, a pogledajte koliko starije izgleda. Ona se zove Inese i po zanimanju je direktorica, a ova transformacija će sigurno joj pomoći, kako u poslu, tako i u odnosima sa ljudima

Ovo je Gita, ima 33 godine i isto je direktorica po zanimanju. Jednostavna promjena frizure je od Gite napravila sasvim drugu ženu.

Marina ima 57. godina, a poslije transformacije Marina izgleda kao neka holivudska glumica, zar ne ?

Nadežda ima 44. godine, ali izgledala je dosta sarije. Međutim, sasvim male korekcije i promjena odjeće su je napravili sasvim drugom, mnogo mlađom i ljepšom ženom.

Indira je 38-godišnja modna dizajnerica, ali je i njoj bilo potrebno malo promjene. Sada je to nešto sasvim drugo.

Comments are closed.