Poznatom reperu postavili veoma škakljivo pitanje u vezi bivše: ”Rasta, da li i dalje patiš za Anom?”- Njegov odgovor postao pravi hit (FOTO)

0

Kada su estradni parovi u pitanju onda javnost baš želi da sve zna kada je njihov privatni život u pitanju, još ako je par prilično poznat onda je radoznalost javnosti još i veća, a pritisak medija postaje neizdržljiv.

Mnogo se zadnjih mjeseci pisalo o razvodu između pjevačice Ane Nikolić i pjevača Stefana Đurića Raste koji je izgleda ipak odlučio da stavi tačku na brak sa Anom unatoč još jednom pomirenju između njih dvoje.

Oglasi - Advertisement

Poznato je i da njih dvoje imaju kćerku Taru, pa je pomalo Rasta iznenadio sve sa svojim odgovorom u jednoj TV emisiji kada je dobio pitanje novinara da li još uvijek pati za svojom bivšom, Anom Nikolić.

Rasta je na sve načine pokušavao da izbjegne odgovor na ovo pitanje pa je čak spominjao i gumene bombone koje su se nalazile na stolu pred gostima, i pitao je voditelja da li je to za njega i da li smije da pojede sve bombone. Na graju je u ovoj igri istine i izazova ipak odlučio da izbjegne istinu, pa je odabrao izazov i izbjegao pitanje o Ani.

Rasta je otkrio i svoju malu profesionalnu tajnu, a to je kako je otkrio ”autotjun” koji sada često koristi u svojoj muzici. Rasta je rekao da je otkrio taj fol kod jednoga pranja zuba, te da je držao vodu u ustima i proizvodio zvukove koji su podsjećali na sadašnji ”autotjun”.

Na kraju je Rasta pristao i da kaže koju o Ani i svome odnosu sa njom, pa je rekao da ne zna zašto ga svi pitaju za taj odnos kada znaju svi da njih dvoje zajedno imaju maloga anđela od godinu i 6 mjeseci i da samo zbog nje treba da bude u dobrim odnosima sa Tarom, pored svih ostalih razloga. Priznao je i da je otkrio da je ranjiviji nego li je mislio i da je to za njega neki novi nivo zaljubljenosti.

 

 

 

Leave A Reply