Poznati reper rekao za Jelenu Karleušu da je stara i da nikad ne bi surađivao sa njom: Međutim, ovakav njen odgovor sigurno nije očekivao (FOTO)

Popularna i slavna pjevačica Jelena Karleuša, koja inače sebe voli da zove Divom, jer sebe smatra da je neprikosnovena, barem kada je muzička industrija u pitanju, a mnogo je sklona da i sama sebe  naziva modnom ikonom estrade koju vole pratiti mnogi ljudi na Balkanu preko društvenih mreža, pa čak i neke slavne ličnosti, a posebno njene kolege.

Mnogi smatraju da na ovim prostorima ona ima onu vrstu popularnosti kakvu ima Kim Kardašijan u ostatku svijeta, a  mnogi smatraju da Jelena svjesno i kopira Kim.

Oglasi - Advertisement

Ovih je dana, malo kroz šalu, ali i kroz zbilju rekla kako ne umije da promjeni nadimak repera Bube Corellija kroz padeže, na šta joj je ovaj reper odmah odgovorio, tako da je nastao pravi medijski rat.

Jelena vjerojatno nije računala da će ispasti toliki sukob zbog te jedne nevine rečenice, a posebno nije mogla ni naslutiti kakav će odgovor dobiti od repera.

Jelena je za Jalu svojevremeno rekla da ga je upoznala i da ga je podržala na njegovim počecima, pa su čak snimili i duet koji ona nikada nije objavila jer nije do kraja bila zadovoljna sa njim, da bi malo kasnija na Instagramu osvanuo odgovor koji je Corelli poslao Jeleni.

U odgovoru Jeleni Corelli je napisao da oni nikada ne bi surađivali sa Jelenom, jer je ona i suviše stara za njih, a oni su previše mladi da bi se upuštali u suradnju sa njom. Međutim, Corelli se vjerojatno nije nadao da će Jelenin odgovor biti pjesma koju su upravo, Jala i on snimili sa njom.

Niko nije dobro prošao ko se upustio u javni rat sa Jelenom, pa će vjerojatno i ova dvojica repera razmisliti drugi puta kada uđu u bilo kakvu raspravu sa njom, mada je očito i da je Jeleni pomalo zasmetala nagla slava njih dvojice, pa ih na ovaj način želi malo spustiti na zemlju.

 

 

 

 

 

Comments are closed.