Poznati bh. pjevač bio kandidat na izborima u BiH: Evo koliko je glasova dobio- Šta li će reći kad vidi OVO!

Dosta se pisalo o Halidu Muslimoviću u posljednje vrijeme, ali na žalost nisu ti natpisi bili zbog njegovih muzičkih nastupa i novih albuma i pjesama, već zbog nekih gorih stvari.

Došao je Halid na naslovnice novina jer je bio direktni učesnik jednoga zlostavljanje, gdje ga je jedna žena prijavila u Banja Luci za fizičko nasilje.

Oglasi - Advertisement

Daljnjom istragom , podizanjem optužnice, isplivale su u vezi toga slučaja i neke druge informacije, pa su pjevač i napadnuta žena povezivani u aferu, tj. da su bili ljubavnici, a ista ta žena je optuživala da je batine dobila jer je tražila od pjevača da joj vrati novac koji mu je posuđivala za njegove poslove, a koje joj nikada nije vratio.

Pjevača je naravno sve to demantovao, sa svojom verzijom priče, kazujući da ta žena ima neke probleme, i da su njih dvoje samo prijatelji, negirajući bilo kakvu vezu, a posebno bilo kakvo nasilje.

Slučaj je još na sudu, pa ćemo vidjeti šta će biti sve u vezi toga.

Ovih je dana Halid Muslimović opet došao u medije, ali ni ovoga puta to sve nema veze sa njegovom pjevačkom karijerom.

Sve je iznenadila informacija da se Halid Muslimović kandidirao na tek proteklim opštim izborima u BiH, konkretno u Republic Srpskoj.

Izbori su prošli i vjerujemo da Halid nije ni najmanje zadovoljan rezultatima koji su već dobrano i zvanični.

Naime, Muslimović (PDA) je bio kandidat za poslanika Narodne skupštine Republike Srpske, i prema posljednjim podacima CIK-a osvojio je 172 glasa.

Taj broj glasova nije ni blizu dovoljan za ulazak u parlament RS-a, pa Halidu ne preostaje ništa drugo nego da nastavi sa svojom pjevačkom karijerom.

.

Comments are closed.