Poznata srpska glumica se našla na rubu života: Izgubila je volju za sve i stanje joj nije najbolje (FOTO)

Srpski mediji već neko vrijeme redovno pišu o zdravstvenom stanju poznate glumice Nede Arnerić koja je prije nekoliko dana pronađena u nesvjesnom stanju u svome stanu da bi poslije pronalaska hitno prebačena na VMA gdje se trenutno oporavlja.

Kako mediji pišu, glumica trenutno prima neophodnu terapiju za njeno stanje, svjesna je, ali je izuzetno neraspoložena, skoro pa depresivna, te je zbog toga i dalje pod budnim okom ljekara.

Ljekari koji se brinu o Nedi kažu da ona trenutno nije životno ugrožena i da prima svu adekvatnu njegu, ali će vjerojatno još neko vrijeme da ostane u bolnici, a u cjelokupnu terapiju će se priključiti i psihijatri.

Neda je pronađena u besvjesnom stanju, kako prenose srpski mediji, jer je popila dvadesetak tableta za smirenje, a sve je to popila u kombinaciji sa nekim lijekovima za visoki krvni pritisak, pa kada je primjena u bolnicu, bila je veoma blijeda u licu i bez svijesti, a pritisak joj je bio izuzetno nizak, čak 50 sa 20, pa je odmah priključena na terapiju kako bi je doveli u normalno stanje i kako bi pritisak podigli na normalu, jer je stanje bilo više nego kritično i glumica je bila na samome rubu da napusti ovaj svijet.

Prema ljudima sa VMA, radi se o klasičnom trovanju lijekovima, predoziranju, uzrokovanim velikom depresijom u kojoj je glumica otkako joj je preminuo njen suprug.

Doktori trenutno drže sve pod kontrolom , ali se nadaju da će ova poznata i nekada najljepša glumica regije uspjeti da prebrodi ovo stanje  i da će se oporaviti i nastaviti sa svojim životom

 

Comments are closed.