Poznata holivudska glumica Demi Mur u vezi sa beogradskom stilistkinjom: Već dvije godine skrivaju svoju vezu, a ovo najčešće rade zajedno (FOTO)

Da ljubav ne poznaje granice, kao ni ljude, boje i nacije, dokaz je i ova priča koju prenose svi svjetski mediji, a posebno su mediji u Srbiji bili ažurni oko ove vijesti.

Tako većina medija u svijetu prenosi da je svjetski poznata glumica Demi Mur već neko vrijeme u ljubavnoj vezi  sa stilistkinjom koja je inače iz Srbije, Beograda, Mašom Mandžukom

Oglasi - Advertisement

Kako mediji prenose, Demi Mur je u posljednje vrijeme viđena sa Mandžukom u nekoliko navrata, a većina medija piše kako se njih dvoje, navodno, brinu o Mašinoj dvogodišnjoj kćerci Rumi.

Pretpostavlja se da su holivudska glumica i stilistkinja u vezi više od dvije godine, ali da su sve do skora tu svoju vezu veoma dobro skrivali . Sve je izašlo na vidjelo kada je Demi nekoliko puta uhvaćena kako Mašinu kćerku stavlja na sjedište u svome automobilu, a i Mandžuka je nekoliko vikenda provela zajedno sa Demi i u društvu njenih kćerki Rumer, Skot i Talula, te u društvu bivđeg muža Demi Mur, poznatoga glumca Brusa Vilisa.

Srpski mediji su u jednom trenutku pisali da su Demi i Maša bili čak i u posjeti Beogradu i da su se za jedan vikend fenomenalno provele na jednom od beogradskih splavova.

Tada se i Toma Panters pohvalio medijima kako je cijelu noć svirao za Demi i njenu prijateljicu Mašu i da su svi bili veoma raspoloženi i da su ostali do ranih jutarnjih sati.

U svakom slučaju, gdje ima dima ima i vatre, ali se još nije oglasio o svemu ovome i drugi muž od Demi Mur, poznati glumac Ešton Kučer.

Comments are closed.