Poznata glumica Monika Beluči proslavila svoj 54. rođendan i kada se pojavila na slavlju svima je pokazala šta znači stariti kao dama: Druge joj nisu ni do koljena (FOTO)

Trenutno najveća italijanska filmska zvijezda Monika Beluči je nedavno proslavila svoj 54. rođendan u krugu svojih prijatelja, na večeri u jednom luksuznom restoranu u Parizu. Italijanka je spojila lijepo sa korisnim , pa je rođendan proslavila baš u vrijeme kada se u Parizu održavala sedmica mode koju Monika itekako prati

Na rođendanskom slavlju se pojavila u jednostavnoj haljini crne boje, srednje dužine, a na sebi je imala i široki kaiš sa srebrenim detaljima, kojim je istakla svoj savršeni struk. Čitavu kombinaciju je napravila još i boljom sa crnim plišanim čizmama, visokim potpeticama, a stajling je na kraju bio savršen sa malom torbicom u istoj nijansi kao i haljina.

Monika Beluči je i inače poznata kao neko ko drži do svoga stila, koji je najčešće damski i većinom sve svoje kombinacije nosi u sivoj, bijeloj ili crnoj kombinaciji, te se vrlo rijetko odlučuje sa neke odjevne predmete koji je u nekoj drugoj boji.

Za rođendansko slavlje, što se frizure tiče, odlučila se za spuštenu kosu, kao i za veoma diskretnu šminku koja je potpuno isticala ljepotu njenoga lica. Samo da vas podsjetimo da je Monika jedna od rijetkih svjetskih zvijezda, iz glumačke branše, koja je odlučila da na sebi, a posebno na svome licu neće raditi nikakve plastične korekcije, a po ovim fotografijama sa sigurnošću možemo reći da je njena ljepota još samo veća sa godinama, kao i zrelija.

Iako je već dobrano ušla u šestu deceniju života, upravo je to dostojanstveno starenje pravi još ljepšom- jer se uopšte ni ne trudi da zaustavi starenje, već živi svoj život najbolje što umije i opet fantastično izgleda

 

Comments are closed.