Poznata glumica konačno rekla istinu o svojim dlakavim pazusima. Mnogi će se iznenaditi ovim njenim iskrenim odgovorom, dok će mnogi biti razočarani (FOTO)

Malo ko ima na ovome svijetu, koga filmovi barem malo zanimaju, a da nije čuo za poznatu glumicu Džuliju Roberts, ili da nije barem odgledao jedan njen film po kojima je i postala poznata.

Teško da će se naći ko, a da nije barem jednom odgledao njen najveći film Zgodna žena, kojeg je maestralno odigrala sa Ričardom Girom, sa kojim je snimila i svojevrsni nastavak ovoga filma koji se zvao Odbjegla nevjesta. Tu su još neki njeni filmovi koji su ostavili traga u svjetskoj kinematografiji, kao Notting Hill, Stepmom, Meksikanac, Osmijeh Mona Lise, a za ulogu u filmu Erin Broković je dobila i Oscara za najbolju žensku ulogu.

Oglasi - Advertisement

Ipak, po čemu je mnogi također pamte je jedan njen trenutak, koji joj se desio prije dvije decenije, u vrijeme premijere filma Notting Hill, a desio se baš na crvenom tepihu

Na londonskoj premijeri ovoga filma Džulija je mašući okupljenim obožavateljima pokazala svoje neobrijane pazuhe, a tada je to zabilježeno kao važna feministička poruka od strane Džulije Roberts.

Ovih dana, u jednoj TV emisiji, voditeljka emisije je pokušala da malo više otkrije o tome događaju, pa je Džuliji postavila pitanje da li je zaista imala namjeru da tim činom pošalje određenu feminističku poruku ili je nešto sasvim drugo bilo u pitanju.

Glumica je priznala, da je se sve u stvari desilo jer ona nije najbolje procijenila dužinu svojih rukava na haljini i da je samo iz toga razloga pokazala više nego što je željela. Priznala je Džulija da je to za nju i danas jedan od neprijatnijih trenutaka koje je imala u javnosti, ali da sve to više govori o njoj kao osobi, nego što to govori o njenim stavovima.

Vjerujemo da je sa ovom svojom iskrenom izjavom Džulija razočarala mnoge feministkinje širom svijeta.

 

 

 

Comments are closed.