Potpuno divlja djevojčica, koja ne zna da govori, pronađena u stanu u centru Moskve ispod gomile smeća: Komšije kažu da se majka ponašala sasvim normalno (VIDEO/FOTO)

0

Ponekad, kada čujemo i vidimo neke priče i situacije sa pravom se zapitamo kako ljudi mogu biti tako zli i loši, a posebno nam pada teško kada vidimo kako se pojedini roditelji ponašaju prema svojoj djeci.

Zato je mnoge na svijetu pogodila vijest koja dolazi iz Rusije, iz Moskve, a u kojoj se govori kako su specijalne policijske snage u jednome stanu našli polugolu i divlju djevojčicu koja je živjela u stanu koji je do vrha bio ispunjen smećem.

Kada je pronađena, djevojčica koja se zove Ljubav, bila je bolesna i totalno dehidrirana, a pronađena je ispod gomile smrdljivoga smeća

Nesretna djevojčica je pronađena samo nekoliko dana nakon što je prijavljen nestanak njene majke Irine Garašenko (47), a mediji pišu da su policajci morali na sebi da imaju posebna zaštitna odijela jer je stan bio prepun smeća i bubašvaba, kao i miševa i pacova.

Djevojčica koja je pronađena ne zna da govori te samo ispušta neke nerazumljive zvukove, a kada su joj ponudili vodu, popila je dvije litre odjednom. Mediji su djevojčicu nazvali Mogli po glavnom liku iz popularne dječje knjige ”Knjiga o džungli”.

Policajac koji je pronašao djevojčicu je rekao da je smrad u stanu bio nesnosan i da je djevojčica sjedila pored prozora i da je bila polugola, kao i da je plakala, jer hrane nije bilo nigdje, a svuda oko nje su bili žohari i bubašvabe.

Komšije za majku kažu da je uvijek izgledala pristojno, lijepo obučeno i čisto i čak da se brinula o čistoći komšijskog bloga, daje tamo radila kao čistačica. Za djevojčicu je govorila kako živi kod bake, dok joj je muž iz nekoga razloga bio deportovan u Ukrajinu.

Majka ove djevojčice se pojavila nekoliko dana nakon pronalaska djevojčice, a policija je odmah uhapsila majku monstruma nakon što su komšije prijavile da se vratila. Protiv nje je odmah podignuta optužnica za zanemarivanje djeteta te za pokušaj ubistva.

 

 

 

Leave A Reply