Postoje 4 različita načina na koje žene stavljaju grudnjak, a svaki od njih otkriva nešto važno o njima (FOTO)

Kod žena , svi njihovi postupci imaju veliku važnost, a mnogi od njih govore o njima neke veoma interesantne i veoma važne stvari.

Pa tako, iako se može pomisliti da zakopčavanje ili otkopčavanje grudnjaka god žena nema nikakvu veliku važnost niti značaja, mnogi stručnjaci ipak tvrde da takve stvari određuju karakter žena, a ovo su četiri načina na koje žene stavljaju svoje grudnjake na sebe i koji govore dosta o njima:

Oglasi - Advertisement

1. Zakopčavate i zatežete grudnjak na leđima:  Ovo vas označava kao osobu koja je vjerna onome što radi. Svaki vaš potez je pomno isplaniran, a i kao čovjek ste skoro uvijek prijateljski raspoložen Uvijek ste spremni pomoći i to vaši prijatelji znaju.

2. Zakopčate grudnjak naprijed, pa ga okrenete:  Veoma ste uticajna žena, koja je u mnogim slučajevima zvijezda vodilja i motivacija za druge ljude. Veoma ste karizmatični, ali ne bježite od toga da učite nove stvari, mada je ponekad problem da vam sve brzo dosadi.

3. Nošenje grudnjaka koji ima između korpica kopču naprijed: Vi ste žena koja najviše mrzi gubljenje vremena. Volite kada su sve stvari sažete i jednostavne i veoma cijenite učinkovitost, a posebno volite kvalitetu u svemu.

4. Zakopčate grudnjak u svojim rukama, a onda ga navučete preko glave: Žena ste koja je totalno opsjednuta redom i pravilima, pa je isto tako i kod oblačenja grudnjaka, jer želite da se i u tome sve odradi kako treba. Veoma ste skloni analiziranju, ali se ne stidite da potražite savjet stručnjaka.

Vjerujemo drage žene, da su se mnoge od vas pronašle u ove četiri tačke, pa malo razmislite o svemu tome.

 

 

Comments are closed.