Postavio kameru na kuću, pa otkrio šta mu komšinica radi dok ga nema: “Nisam vjerovao šta vidim” (VIDEO)

Dosta su česte situacije da pojedini ljudi i nemaju baš najbolje odnose sa svojim komšijama. Razlozi mogu biti različite prirode, pa u ruralnim mjestima je to najviše zbog sukoba oko međe na zemlji, dok u urbanim dijelovima je razlog najčešće ponašanje pojedinih ljudi, ili neponašanje, nepoštivanje kućnih pravila, ili jednostavno, nekima nije stalo da budu u bilo kakvim odnosima sa komšijama

Ovaj čovjek, čiji video možete da pogledate je snimio šta je radila njegova komšinica kada je mislila da on nije kod kuće.

Jednostavno, svako od nas treba da se trudi da ima što bolje odnose sa komšijama, jer nekada će vam prije komšije priteči u pomoć nego neko vama bliži i stoga svi mi moramo shvatiti da smo svi ljudi, sa greškama i manama, pa se svemu tome trebamo i prilagođavati, a ne da tražimo da uvijek bude sve po našem.

Svakome se od nas desilo da se posvađamo ili dođemo u neke razmirice sa svojim komšijama, podignu se tenzije, možda i padnu teške riječi, pa čak nekome na um padne i neka osveta, kao što je i ova žena iz videa, na neki način se pokušala osvetiti svome komšiji.

Tako je muškarac, imenom Ian Walton, svojom kamerom snimio svojhu komšinicu, kako mu makazama reže grmlje u njegovom dvorištu, preko svoje ograde.

Razlog za njihovu netrpeljivost, kako Ian kaže, je parkiranje, jer komšinici smeta što prilikom parkiranja svaki puta malo zakači grm i ošteti boju na autu i da on to sve radi namjerno jer mu ona nikada nije odgovorila na ljubavna pisma koja joj je svojevremeno slao.

Ian ipak tvrdi da se prvo ljutio kada je vidio snimak, ali da mu je zatim sve to bilo smiješno, pa je i zakačio snimak na internet, tako da svi mogu vidjeti kakvu finu komšinicu on ima.

 

Comments are closed.