Postavila pitanje na društvenim mrežama, a odgovor koji je dobila će pamtiti čitav život: Da li sam prevarila supruga ako smo ljubavnik i ja koristili zaštitu dok smo vodili ljubav ? (FOTO)

Sa pojavom društvenih mreža poput Facebooka, Instagrama, Twittera, došlo je na vidjelo i svo šarenilo ljudskih karaktera i osobina koje postoje n ovome svijetu i to na različite načine, a dosta često komično i razočaravajuće.

Internet je svakome dostupan, pa i oni sa malo manje inteligencije u glavi imaju načina da nekako uđu u svakodnevne rasprave i na taj način pokažu u mnogim slučajevima kako je ljudska glupost bezgranična.

Pa je tako nešto pokazao i jedan status odnosno pitanje jedne djevojke koja je imala jednu nedoumicu kada je njena veza u pitanju, a njeno pitanje i odgovor koji je dobila je nasmijao sve korisnike društvenih mreža koji su pročitali ovo dopisivanje.

Naime, ova djevojka je spavala sa drugim muškarcem, ali je tom prilikom koristila zaštitu, odnosno ljubavnik je koristio kondom, pa je njeno pitanje na društvenim mrežama bilo da li to znači da je prevarila svoga supruga, jer nije sigurna, zbog zaštite koju su koristili?

Na svoje pitanje je dobila zaista dosta veoma dobrih odgovora, ali odgovor jedne djevojke je bio posebno dobar, paklen u stvari, i nasmijao je do suza sve one koji su vidjeli ovu objavu na društvenim mrežama.

Odgovor ove djevojke je bio da nije prevarila svoga supruga jer im se reproduktivni organi nisu dodirivali direktno, a to je ova djevojka uporedila kao i sa punim autobusom, sa velikom gužvom u njemu, pa se onda moraš, htio- ne htio nasloniti na nekoga, a obučena si, pa si postavljaš pitanje da li je i to prevara supruga. Preporučila je i ovoj ženi da svakako ispriča svome mužu šta se dogodilo, i da će on sve to isto vidjeti na način da tu prevare nije bilo.

Mnogi su se od srca nasmijali na ovaj odgovor, ako na konačni zaključak odgovora sa ”Glupo pitanje”

 

 

 

Comments are closed.