Postao je pravi hit na internetu: Bosanac koji za volanom kamiona pjeva narodne pjesme: Način na koji pjeva pjesme Šabana Šaulića će vas ostaviti bez riječi (VIDEO)

Već je svima poznato da je kralj narodne muzike Šaban Šaulić sahranjen prošle sedmice u Aleji velikana u Beogradu, nakon što je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se desila u Njemačkoj, nakon jednog njegovog koncerta, na povratku u Srbiju.

Čitava estrada, Srbija i regija je još uvijek u šoku i još uvijek se svako od javnih i manje javnih ličnosti, svako na svoj način, oprašta od ovoga velikana narodne muzike.

Pa je tako i internet prepun snimaka sa mnogim Šabanovim hitovima ispod kojih veliki broj Šabanovih obožavatelja ostavlja svoje tužne i oproštajne komentare i na taj način pokazuju koja je veličina od čovjeka i pjevača bio Šaban i kakav je trag ostavio iza sebe.

Svi su uvjerenja da se više neće roditi neko ko će barem malo biti sličan Šabanu, posebno kada je pjevački talent u pitanju, te da je estrada doživjela jedan veliki gubitak, a srpska muzička scena da je ostala bez velikana narodne muzike

Besim Džanić je vozač kamiona koji dolazi iz Bosne i Hercegovine i koji je već postao poznat mnogim korisnicima društvenih mreža sa svojim snimkama na kojima pjeva neke narodne pjesme dok vozi svoj kamion. Na taj način Besim je postao poznat širom balkanske regije i mnogi su zadivljeni njegovim pjevačkim talentom.

Sada se pojavila još jedna Besimova snimka na kojoj on pjeva Šabanove pjesme, i svi oni koji su pregledali snimku su mišljenja da je to Besim izvanredno uradio i da bi i sam Šaban bio veoma zadovoljan njegovom izvedbom

Pogledajte i sami kako to izgleda kada Besim pjeva Šabanove pjesme:

Comments are closed.